21/26 anonim válasza:
Már bocsi, de ilyen beállított képek alapján szerinted tudunk jó első benyomással lenni? Ha élőben látnálak titeket, akkor tudnék normális választ adni.
Egyébként a képek alapján nekem egyik sem szimpatikus. Mondjuk elsőre az 1-es csaj jobban tetszett, de a második képen sztem nem is ő van. Mondjuk önmagában az 1. csaj sem szép, szerintem közönséges. Csak a mellei miatt meghúznám egyszer, és mert van egy bizonyos szexuális kisugárzása. De csak ennyi, másra nekem nem kéne.
22/26 A kérdező kommentje:
MINDKETTŐ KÉPEN UGYANAZ A LÁNY VAN.(1.)
Azért raktam fel másik képet is magamról,amin nincs "semmi" mert már valaki belekötött hogy effekt van rajta.De nincsenek photoshoppolva,ha erre gondolsz!
2015. aug. 24. 14:08
23/26 anonim válasza:
Szerintem az első szebb, de nem értem, miért sminkel ilyen előnytelenül. Az első képen olyan a sminkje, mintha elázott volna :D
24/26 anonim válasza:
A nem efektelt képed a legszebb, komolyan mondom.
25/26 anonim válasza:
Amúgy bocsi kérdező a fentebbi mogorva válaszomhoz, kicsit modortalannak érzem így utólag. De őszintén szólva nekem mindig unszimpatikusak azok a lányok, akik egymáshoz hasonlítgatják magukat össze szépségben (mármint ilyen módon, hogy kiraksz képet magadról és egy másik lányról, és döntsünk, ki a szebb). Mire jó ez? Te egyébként kit tartasz szebbnek? Gondolom a másik csajt, és önértékelési problémáid vannak, ezért akarod bezsebelni itt az emberektől a hátbaveregetést, hogy te is jól nézel ki... Vagy mi a célod? A másik csaj tud erről, hogy itt mutogatod a képét? De mindegy, nekem ez valahogy nem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!