11/26 A kérdező kommentje:
2015. aug. 24. 12:26
12/26 anonim válasza:
Itt az van az 1. képen, aki korábban is? Mert teljesen máshogy néz ki.
14/26 anonim válasza:
Kérdező, valamiért úgy érzem, hogy te vagy a második. :-D Egyébként nekem egyértelműen a második lány tetszik, szép arc, kevés smink, és egész aranyosnak tűnik. Az első csaj egy tipikus mellkidobós, agyonsminkelt olcsó plázalibának tűnik kép alapján.
15/26 anonim válasza:
A kis pöttyös a fehér polóban, rózsaszín szöveggel.
Ő nagyon szexi. Nekem bejön.
16/26 anonim válasza:
Na mondom én, hogy semmit sem érnek ezek a képek. Mindegyiken másképp néznek ki. Max. fotóverseny lehetne, de nem szépségverseny.
17/26 A kérdező kommentje:
igen,én vagyok a második:)
de azt hogy érted hogy nem érnek semmit?
2015. aug. 24. 13:47
18/26 A kérdező kommentje:
Mi néz ki máshogy??
2015. aug. 24. 13:48
19/26 anonim válasza:
Az 1. lány az első képen átlagos. A 2. képen jobban néz ki, bár nem látszik, csak félig. Ott több képjavítót használt. Mintha két különböző lány lenne.
A 2. lány kb. ugyanolyan minden képen.
Nem értem, miért ilyen fontos, hogy ki a szebb. Egyik sem ronda. De az, hogy valakinek mennyire tetszel, ennél sokkal összetettebb. Mozgás, hang, viselkedés, személyiség, belső tulajdonságok összessége.
20/26 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ennyiből semmit nem lehet még megállapítani,csak kíváncsi voltam ,hogy mi az első benyomás:)
2015. aug. 24. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!