Az emberek miért csak a rosszat jegyzik meg a másikkal kapcsolatban?
Történt a mi nap,hogy nem úgy viselkedtem,ahogy kellett volna,nem volt benne semmi rossz,csak nem volt tőlem megszokott és emiatt jó pár ember kerüli a társaságom.
De azt viszont nem nézik,hogy én mennyi jót tettem értük,az már egyszerűen el van felejtve.Ezt valahogy nem tudom megérteni. :/
Azert, mert a normalis viselkedes a termeszetes es ezert azt nincs is mit eszrevenni rajta hiszen az a normalis ... viszont ha ugynevezett rosszat azert veszik eszre es azert jegyzik meg, mert azt mutatja, hogy letertel a normalis utrol.
Pont ugyan ugy mint az egeszsegnel. Ha egeszseges az ember, akkor nem igen foglalkozik magaval cask akkor, ha valahol beut a baj. Senki nem jar orvoshoz egeszsegesen.
De ugyan igy van a dologi vilagban is: amig mukodik korulottunk az elet, addig senki nem hiv szerelot, senki nem csodalkozik minden nap, hogy jeee van aram a konektorban, vagy mukodik a TV, de bezzeg ha elromlik valami, egybol reagalnak a problemakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!