Mit gondoltok a kockákról?
Azért nem mindegy, hogy mit takar nálad a kocka.
Amiket te felsoroltál, hogy elhanyagolja magát, nem tanul, nem ismer meg semmit, az már a függőség felsőfoka, azok már segítségre szorulnak, de nem csak ez az egy "fajta" kocka van. Manapság ezt a szót már mindenkire használják, akik szeretnek gépezni, ezért nem mindegy, hogy az általad felvázoltakról beszélünk-e, a facebook-függőségről vagy azokról, akik szórakozásképp leülnek pár órát játszani.
Bár nyilvánvaló, hogy akiket te említettél, az -mint írtam- már nagyon szélsőséges eset, azok segítségre szorulnak.
az én öcsém is kocka...borzalmas...hófehérke és fekete pihebajuszkája van és 2 napig nem fürdik. ja és egész nyáron házinövény volt, azaz 1-2x mozdult ki...akkor is anyuval a mamához.
sajnos a korosztályunk ebben találja meg a vigaszt, a virtuális világ többet jelent a valóságnál.
én is szeretek kockulni, de napi 45 percet kb ha ülök gépnél. egyszerűen nem bírja a szemem és az agyam sem azt a sok baromságot.
16/L
Aki ilyen szinten van, az már függő. Ismerek pár ilyen embert. Az iskolában néma kukák voltak, a neten harcosok. Kicsit vicces volt, amikor játék közben ők kva anyáztak a legjobban, addig élőben egy kérdése sem tudtak normálisan válaszolni:)
Ma már mind felnőttünk. Ezekből a srácokból nem lett semmi. Az egyik otthon veri még mindig a billentyűzetet, miközben a szülei lassan tönkremennek. A másik mérnöki diplomát szerzett, de nem tudott elhelyezkedni, az anyja szerzett neki munkát.
,,Nem csak baromságok vannak a neten."
Senki sem mondta, hogy csak baromságok vannak az interneten.
Te nem egy kockát definiáltál, hanem egy hardcore függőt. Én egy gamer csaj vagyok, naponta órákat játszok vagy internetezek ha úgy van kedvem, de nem hanyagolom el magam, minden nap fürdök, amikor kell borotválok/epilálok, stb. Ja, és színötös érettségi bizonyítványom van, jelenleg egyetemista vagyok. Van egy szerető párom aki szintén kocka (az az informatikus fajta). És igen, ezt napi több óra gépezés mellett hoztam össze. Szóval meg lehet találni az egyensúlyt. ;)
Azok viszont akik ezt a való élet rovására teszik, egyszer nagyot koppannak, amikor rájönnek hogy mindent elrontottak, ráadásul milyen fiatalon.
Én napi 8-9 órát töltök gép előtt. Zenét hallgatok, sorozatot nézek, érdekességek után kajtatok. Onnan tudom, hogy nem vagyok függő, mert a gépem hiányát meg sem érzem. Ha unatkozom, unatkozom, azt a székemben is szoktam.
Mostanság dominótornyokat állítgatok az asztalomon, annyi nincs tenni valóm. Nyilván a nyár átka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!