Elegem van hogy másnak mindene megvan, nekem meg semmim sincs?
Két tévé csatornán nőttem fel, Normális Internetem sincs amivel sorozatokat nézhetnék(most ez a nyamvadt klikket használom évek óta), melegvízet is a Kályha melegít a bolyler tönkre ment 5-6éve, kézzel mósom a ruháim és télen olyan hideg van a házban hogy nem tudok tanulni hiába fűtök be 15°C alig van...
Bár dúsgazdag lehetnék
20/F
Énis pont így vagyok.. 19/L
Nekem sincs internetem sőt számítógépem se, csak a telefonom amiről most írok.
Télen énis mindig szanaszét fagyok, nálam se lehet rendesen főteni..
Nincs pénzem semmire, kabátot se meg cipőt se tudok venni télre :(
16 éves kor óta legális a diákmunka.
TV csatorna nem létszükséglet!
Hál'istennek én nem voltam ennyire mélyen,de én is meguntam,emiatt kezdtem dolgozni.
Bár olyanokat,mint elromlott bojler és tévécsatornák hiánya,azt megcsináltam magamnak.
Ha tudsz,akkor vállalj legalább alkalmi munkát.
Szia 19/l!
Ha privibe megírod hova valósi vagy,akkor ha közelebb laksz,szívesen veszek neked egy téli cipőt tízezerig,bemgyünk a deichmannba vagy ha 41-42 a lábad akkor odaadom neked amit soha nem is használtam.23l vagyok,nem leszbi vagy ilyenek:-)
Valaki segíteni akar és egyől csak kamu lehet?
Szerelem/szex kategóriában még meg is érteném,de azért nem kell egyből arra gondolni.
Bár én próbálok hinni az emberekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!