Miert lenne irigy egy lany olyan lany, akinek mindene megvan?
Van 2 lany. Az egyik olyan, hogy tenyleg mindene megvan, jo ruhakal kap, anyukajaval, es a hugaval tudnak ruhakat cserelni, cipoket, baratja van a csajnak mar vagy 3 eve, jol tanul,a testverevel egyutt nagyon szep a szobajuk, raadasul a hazuk is modern...
Az utobbi idoben azt vettem eszre, hogy mintha irigy lenne a masik baratnomre. A csajnak nincs baratja, kevessebb cuccot kap mastol, nem tud ruhakat kolcsonvenni a csaladtagjaitol, ezaltal nincs annyi cucca, mintha 3 ruhatarbol oltozne, joval kisebb a szobaja, mint a masik csajeknak, ritkabban jar bulizni, mint a masik...megis irigy ra, miert?
Boldogságot bárki irigyelhet :) Még a gazdagok is. Lehet hogy nem jó a párkapcsolata és ezért nem boldog, akkor irigykedhet valakire akinek bár nincs barátja mégis boldog :) ezt tudom elképzelni.
Remélem segítettem :)
Nem lehet mindent pénzen megvenni. Én pl. szeretném, ha anyukám testileg és lelkileg egészséges lenne. Ha "bekattan" (egyik pillanatról a másikra átvált normális állapotból), olyan furcsa dolgokat mond, amik miatt mások bolondnak nézik, ha hallják. Tudod, milyen rossz ez? És tehetetlen vagyok, mert nem tudunk segíteni. A nagymamám kötekedő. Nos, én is irigykedek azokra, akiknek egészséges anyukájuk van, meg akiknek a nagymamájuk nem köt bele mindenbe. Anyukám állapotába igyekszem minél kevesebb embert beavatni, mert sokan megbélyegzéssel reagálnak az ilyenekre, és nem csak a beteg iránt, de a beteg közvetlen rokonai iránt is. A pszichés betegekkel nem olyan megértőek, mint a testi fogyatékossággal élőkkel.
A te ismerősödnek is hiányozhat olyan, ami másoknak megvan, és ő sehogy nem tudja elérni, de te nem biztos, hogy tudsz erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!