Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkednek így napjaink...

Miért viselkednek így napjaink tizenévesei? (többi lent)

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mind gyakorin, mind a körülöttem élőknél látom, hogy 10-13 éves kis hátulgombolós korosztály az ő szavajárásukkal "jó pasik" után ácsingózik, ilyeneken törik a fejüket, hogyan figyelhetnének rájuk fel a fiúk, játsszák a nagylányt, úgy öltözködnek, mint a 16-18 évesek, és ilyenekkel állnak elő, hogy "hagyjatok már, felnőtt vagyok!"

Csak engem idegesítenek borzalmasan?

16/L

2015. aug. 21. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a röhej, hogy az összes korosztály érettnek hiszi magát,ugyanolyan nevetségesen éretlen a tizen, huszon, harminc éves emberek fele....Csak mindegyik korosztály azt hiszi, hogy az övéké különb a többitől, amikor a személyek a különbek, csak ezt még ma se fogják fel, egyaránt létezik érett gondolkodású 15 éves és éretlen gondolkodású 30 éves.
2015. aug. 21. 17:08
 12/12 anonim válasza:
50 évesen meg fiatalok akarnak lenni
2015. aug. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!