Normális hogy ezt csinálom 21 évesen?
Nem volt még soha barátnőm, sem közelibb kapcsolatom lányokkal. Tavaly nyáron találkoztam egy lánnyal egy túrán, és a végére beleszerettem. Igaz, hogy utána fél évig egy városban laktunk, hosszú történet hogy miért nem találkoztunk és most nem is erről szól a kérdés.
Egy hete találkoztam vele megint, szintén a túra keretein belül, és úgy érzem hogy ha egy picit is, de közelebb kerültem talán hozzá. A régi érzések megint visszatértek, és teljesen meg vagyok megint bolondulva.
A túra egyik napján teljesen eláztunk, és odaadtam neki az elrakott száraz pólómat, és abban jött le a hegyről. Tegnap értünk haza, és úgy aludtam el, hogy a pólót magamhoz öleltem, majd felhúztam, most is rajtam van. Nagyon hiányzik, egy öleléssel búcsúztunk el tegnap, és annyira magamon kívül voltam, hogy nem is emlékszek tisztán a pillanatra. Leghamarabb ősszel találkozhatok vele, és ha minden jól megy, jövőre ősszel én is abba a városba költözök ahol ő lakik, de ez még a távoli jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!