Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy ezt csinálom 21...

Normális hogy ezt csinálom 21 évesen?

Figyelt kérdés

Nem volt még soha barátnőm, sem közelibb kapcsolatom lányokkal. Tavaly nyáron találkoztam egy lánnyal egy túrán, és a végére beleszerettem. Igaz, hogy utána fél évig egy városban laktunk, hosszú történet hogy miért nem találkoztunk és most nem is erről szól a kérdés.

Egy hete találkoztam vele megint, szintén a túra keretein belül, és úgy érzem hogy ha egy picit is, de közelebb kerültem talán hozzá. A régi érzések megint visszatértek, és teljesen meg vagyok megint bolondulva.

A túra egyik napján teljesen eláztunk, és odaadtam neki az elrakott száraz pólómat, és abban jött le a hegyről. Tegnap értünk haza, és úgy aludtam el, hogy a pólót magamhoz öleltem, majd felhúztam, most is rajtam van. Nagyon hiányzik, egy öleléssel búcsúztunk el tegnap, és annyira magamon kívül voltam, hogy nem is emlékszek tisztán a pillanatra. Leghamarabb ősszel találkozhatok vele, és ha minden jól megy, jövőre ősszel én is abba a városba költözök ahol ő lakik, de ez még a távoli jövő.

2015. aug. 20. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi baj,szimplán szerelmes vagy. :)
2015. aug. 20. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennyire vagytok távol egymástól?
2015. aug. 20. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 200 km a távolság.
2015. aug. 20. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy viselkedsz inkább, mint valami bolond kiskamasz, álmodozol, de semmti nem mersz lépni. Komolyan egy évig is ellennél ilyen semmilyen állapotban és álmodoznál róla? Szedd már össze magad. 21 évesen ez gáz.
2015. aug. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!