Miért háborodik meg az emberiség többsége a hordozható távbeszélőért?
Ilyen értelmetlen választ vártam tőled! :D
Fogalmad nincs, mire gondolok...
Nem tudsz érdemleges választ adni ezért próbálsz beoltani.
Én arra válaszoltam amit leírtál a kommentekbe,nem arra ami a fejedben zajlik,azt nem tudom kitalálni.
Én nem tudom, mi az a komment! Nincs ugyanis ilyen MAGYAR szó!!!
Nekem légy szíves, magyar nyelven írj!
Ja te vagy a másik kérdésnél az a troll :D Akkor mi ismerjük egymást :D
Hogy vagy?
Az elmebetegektől nem lehetek valami jól! :)
De ők/te(?) biztos jól érzik magukat, amit csak vélelmeznek! :D
#17! Engem ne sajnálj, mert semmi bajom!
De nálad annál nagyobb a "toronyhiba :D
Azért van számodra egy örömhír! Egyszer fejlett lény leszel... csak óvatosan, attól még messze állsz! :D
Kedves kérdező!
Nem tudom, mi akaszt ki ezen : a telefon, a net korunk gyilkos drogjai.
( internet-függőségről is hallottál, ugye ?)
Csodálatos, hasznos találmányok, akár életmentéshez, munkaeszközként is segítség.
De az emberek többsége (mint már sok más dologgal kapcsolatban), "túllő a célon",
átesik a ló hasa alatt. Gondolkodás helyett megelégszik a "Lájkolgatok, tehát vagyok!-életmóddal.
Ha jó megfigyelő vagy, láthatod, sokaknál családi-baráti kötelékek, házasságkötés, szex-szerelem, halál-és születés is jórészt már csak neten, telefonon,"fácsén" keresztül létezik csupán !
(Talán-talán gyereket cs...ni még nem tudnak mobilon - neten, de csak idő kérdése )
Nézz körül pld egy tömegközlekedési eszközön! Vagy telefonálnak, a fülükből lóg a drót, vagy a tablet képernyőjét "símogatják", úgy, mint otthon a gyermekeiket, kedvesüket sem. Nem látnak-hallanak.
Ha fél méteren belül valaki pofára esik előttük, már arra sem reagálnak. ( Arra még igen, ha valaki papírra nyomtatott könyvet olvas : komplett hülyének nézik!) Esti sötétben, ha kinézek az emeletről, minden második fiatalnak kék az arca a monitor fényétől. 15-20 éve, ha szembe jött valaki az utcán és
káromkodva üvöltve, idegesen hadonászva veszekedett "egy másik" emberrel(akit persze senki nem látott, csak ő), akkor szépen kikerültük, sajnáltuk: ha kikattant, ha szellemileg sérült, megzavarodott ember: nem tudunk érte mit tenni!
Ma ugyanez a viselkedés nem kell megdöbbentsen: némelyeknek ez természetes, a nem létező kultúrájához tartozik. Ez van : szokjad ,mert ellene tenni nem tudsz! Ha pld.egy ilyen autós elgázol, akkor sem :
elmagyarázzák neked, hogy bizony te vagy a visszamaradott, zakkant figura, te voltál rosszkor, rossz helyen... és esélyed sincs ahhoz, hogy neked adjanak igazat.
Hiába léphet az emberiség kettőt előre , ha hármat lép hátra.
EZ VAN!
Nem vicc, valós dolog , megtekinthető egy pesti temető egyik sírjánál a felirat :
"HÍVJ ÉS JÖVÜNK"---mellette pedig a műmárványba gravírott, kb. 40 centis mobiltelefon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!