Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti már éreztetek undort az...

Ti már éreztetek undort az emberiség iránt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Egy-egy ember vagy embercsoport iránt inkább. De sokszor inkább sajnálom őket hogy lehetnének normálisak is de inkább hülyék. Én személy szerint csodálom az emberiséget.
2015. júl. 15. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen,mindig is gyűlöltem(gyűlölöm) az emberi fajt!

Az állatokat többre becsülöm.

2015. júl. 15. 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Én csak a kakibarna büdi kisebbség iránt érzek, akik azt hiszik, hogy Magyarország az otthonuk. Egyébként nem.
2015. júl. 15. 20:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Én olyan dolgokat láttam -amelyeket emberek tettek-, hogy egy ideig eléggé kételkedtem az emberiségben.
2015. júl. 15. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát, hogy klasszikust idézzek:

- az emberiséget imádom. Az emberek azok, akiket ki nem állhatok.

2015. júl. 15. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem undorodom az emberiségtől. Én is ember vagyok, hibázhatok, tévedhetek, ezért nem is ítélek el senkit. Ettől függetlenül persze nem hagyom, hogy mások árthassanak nekem.

Egyébként milyen dolgokat láttál, Kérdező? Bevallom, nagyon kíváncsivá tettél.

*Thomasina*

2015. júl. 15. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Én csak a c-típusú állampolgárokat utálom, meg az Arab és néger bevándorlókat. Büdösek, más a szaguk még tisztán is, mint a fehéreknek. Ha napi 3-4x lefürdik, talán akkor nem érezhető (de eddig 1 ilyennel találkoztam közülük).

Szóval, talán ha nem érezném a bőrük szagát, meg jobban tisztálkodnának, mosnák a ruháikat és csendesebbek lennének, nem fenyegetnék az ártatlan embereket, nem utálnám őket. Így viszont igen.

2015. júl. 15. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem "az emberiség" tette azt, hanem pár meghatérozott ember.

Attól, mert valaki sz.r, attól másik ember nem lesz sz.r, csak mert azonos biológiai fajba tartozik.

2015. júl. 15. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen.

Ha megnézzük a bolygó összes faját és azt, hogy melyik okozta a legnagyobb szenvedést a bolygón, még a saját fajtájának is, akkor egyértelműen az ember nyer. Összességében az emberiségtől undorodom, mert mint közeg, nagyon negatív.

Szóval az emberiség szerintem undorító, de vannak olyan emberek, akik nem. Az emberiség, mint fogalom, a faj, a bolygón élő közeg szummázva viszont nem épp pozitívan hozná ki a mérleg nyelvét sajnos. :/

2015. júl. 15. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
46%

Minden ember egyenlő szar!

Nincs kivètel!

Anyátok is az volt, mikor megellett benneteket.

2015. júl. 15. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!