Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy jópár...

Miért van az, hogy jópár ügyvédnek, orvosnak jó egy egyszerü gombos teló egy egyszeri embernek meg Iphone vagy egyéb okostelefon szükséges?

Figyelt kérdés

2015. aug. 14. 13:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Minket meg az ilyen bunkó, okoskodó betegtől, akinek fingja sincs az orvoslásról de jár a szája.

Nem azt googlizzuk ki, hogy milyen gyógyszer kell. Van egy adott hatóanyag, mondjuk clopidogrel, azt gyártja mondjuk 10 cég, minden egyes cég más nevet ad a gyógyszerének, bocs én úgy gondolom nem vagyok köteles az összes gyógyszer összes fantázianevének ismeretére, amit én adok, azokat ismerem, amit más szakra szakosodott orvos ad, ott ismerem a hatóanyagot, de a kismillió fantázianevet nem vagyok hajlandó megtanulni, ha olyannal találkozom, amit nem ismerek jön a telefon.

Akkor másik használati lehetőség számolások Score-ok, pontrendszerek, az embernek nem kell számológéppel bonyolult műveleteket megoldani, csak beviszi az adatokat a telefon meg kiköpi a megfeleő értéket, persze magamtól is ki tudom számolni, csak az három percig tart így meg csak fél percig. Ó és megnyugtatlak ezer éve gyógyító, tapasztalt orvosok is használják erre a telefont, pont azért mert gyors és baromi hasznos. De persze ezek az érvek téged nem érdekelnek, neked csak az volt a lényeg, hogy beszólhass az orvosoknak és levezesd a kis frusztrációd....

2015. szept. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!