Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez normális? (többi lent)

Ez normális? (többi lent)

Figyelt kérdés
Lefekvés előtt mindig ezt csinálom. :D Szóval tudni kell rólam, hogy imádom a One Direction-t. (NEM KELLENEK A NEGATÍV KOMMENTEK, ÉN ŐKET SZERETEM ÉS KÉSZ). Kedvencem belőle Harry Styles, és mindig elképzelek, egy szép történetet, hogy mi együtt járunk, stb stb... :D Meg, hogy gazdag vagyok, boldog, szép, és felnőtt, meg olyan ruhatáram van, hogy így minden reggel megtervezem magamnak a ruhát. :D Szóval csupa hülyeség... Mindig kitalálok mellé valami történetet, aztán egy idő után bealszok, és csak így tudok elaludni. Ez normális, vagy őrült vagyok?

2015. aug. 10. 02:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy őrült, csak álmodozó és van fantáziád kitalálni mindig egy új történetet, amivel elaltatod magad :D
2015. aug. 10. 04:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális, mikor én általános iskolás voltam, minden egyszerűbb lány popzenekarok tagjaiba volt szerelmes, róluk álmodozott. Sajnos túlzottan is normális vagy...
2015. aug. 10. 07:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Normális, én is ilyen voltam fiatalabb koromban, majd kinövöd. :) 21/L
2015. aug. 10. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is mindig ezt csináltam régebben, éveken keresztül! :DD

19/L

2015. aug. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!