Miért a mobilját nyomkodja minden fiatal mindenhol ha kell ha nem?
Mindig minden fiatal ,nem az ,hogy míg várjuk a villamost meg ha felszálltunk ,leültünk akkor újra nyomkodják,ha em míg felszáll és le nem űl ddig is a telefonját nyomkodja ,az mindegy hogy úgy megbotlott a villamos lépcsőjében az ajtónál,hogy majd orra esett de míg felfelé száll is a telefonját kell nyomkodni.
Másik sztori,az úton megy át a csaj de nem az ,hogy addig míg át kel addig félre tenné a mobilt és majd ha átment nyomkodja,hanem míg megy az úton átfelé is azzt nyomkodja.
Aztán a kocsi olyat fékez,hogy majd kigyullaf agumija és nem szép szavakat szól ki a sofőr a csajnak. Na dehàt ugye a kocsi a hibás még véletlenűl sem a csaj...
Nekem is van okostelefonom,nem is akármilyen a modernebb fajta de,amíg várom a villamost addig nyomkodom,mikor megjön ,félreteszem v fogom a kezemben és amikor szàllok fel figyelem hova lépek meg ne menjek másnak neki,mikor leűlök újra nyomkodom,ha egy kis idő kiesik a nyomkodásból semmi baj,hosszú még a nap.
Miért ilyen "telefonmániás" sok ember?
Nekem sincs autom, nem ertem miert nem mehet minden ember tomegkozlekedessel. Ha nekem jo az, felhaboritonak tartom, hogy masok meg csak ugy autozgatnak, amikor van labuk, meg busz..
A gyengebbek kedveert: Szerintem az ne szoljon bele, akinek nincs okostelefonja, mert azt sem tudja, mire jo, meg minden.
Ettol fuggetlenul, elegge jogos az a dolog, hogy fiatal, vagy sem, figyeljen oda a kornyezetere, mert az elet veszelyes.
Miért érzek jókora általánosítást és túlzást a kérdező írásában?
Kiragadtál két példát, és ebből tüstént véleményt alkottál mindenkiről.
#10-nek igaza van, én is láttam már két olyan idős embert, aki maga alá csurrantott, egyikük a nyílt utcán, másikuk meg a buszon. Akkor most tegyek fel kérdést, hogy miért pisál be minden idősebb, kivétel nélkül? (Remélem, senki nem értette félre, NEM gondolom így, pusztán érzékeltetni akartam, hogy a kérdező mennyire hibásan gondolkodik.)
Tényleg van NÉHÁNY olyan ember, aki nem tudja az alapvető balesetvédelmi intézkedéseket betartani. De azért nem kéne ráhúzni a többségre. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ebben az évtizedben hány vezetés közben telefonján matató autóst láttam. Az sem gyakori, hogy valaki a buszra felszállás közben telefonozzon.
Az pedig, hogy mások mit csinálnak mondjuk utazás közben, vagy a buszra várakozva, az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!