Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a mobilját nyomkodja...

Miért a mobilját nyomkodja minden fiatal mindenhol ha kell ha nem?

Figyelt kérdés

Mindig minden fiatal ,nem az ,hogy míg várjuk a villamost meg ha felszálltunk ,leültünk akkor újra nyomkodják,ha em míg felszáll és le nem űl ddig is a telefonját nyomkodja ,az mindegy hogy úgy megbotlott a villamos lépcsőjében az ajtónál,hogy majd orra esett de míg felfelé száll is a telefonját kell nyomkodni.

Másik sztori,az úton megy át a csaj de nem az ,hogy addig míg át kel addig félre tenné a mobilt és majd ha átment nyomkodja,hanem míg megy az úton átfelé is azzt nyomkodja.

Aztán a kocsi olyat fékez,hogy majd kigyullaf agumija és nem szép szavakat szól ki a sofőr a csajnak. Na dehàt ugye a kocsi a hibás még véletlenűl sem a csaj...

Nekem is van okostelefonom,nem is akármilyen a modernebb fajta de,amíg várom a villamost addig nyomkodom,mikor megjön ,félreteszem v fogom a kezemben és amikor szàllok fel figyelem hova lépek meg ne menjek másnak neki,mikor leűlök újra nyomkodom,ha egy kis idő kiesik a nyomkodásból semmi baj,hosszú még a nap.

Miért ilyen "telefonmániás" sok ember?

2015. aug. 8. 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sincs autom, nem ertem miert nem mehet minden ember tomegkozlekedessel. Ha nekem jo az, felhaboritonak tartom, hogy masok meg csak ugy autozgatnak, amikor van labuk, meg busz..

A gyengebbek kedveert: Szerintem az ne szoljon bele, akinek nincs okostelefonja, mert azt sem tudja, mire jo, meg minden.

Ettol fuggetlenul, elegge jogos az a dolog, hogy fiatal, vagy sem, figyeljen oda a kornyezetere, mert az elet veszelyes.

2015. aug. 8. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért érzek jókora általánosítást és túlzást a kérdező írásában?

Kiragadtál két példát, és ebből tüstént véleményt alkottál mindenkiről.

#10-nek igaza van, én is láttam már két olyan idős embert, aki maga alá csurrantott, egyikük a nyílt utcán, másikuk meg a buszon. Akkor most tegyek fel kérdést, hogy miért pisál be minden idősebb, kivétel nélkül? (Remélem, senki nem értette félre, NEM gondolom így, pusztán érzékeltetni akartam, hogy a kérdező mennyire hibásan gondolkodik.)

Tényleg van NÉHÁNY olyan ember, aki nem tudja az alapvető balesetvédelmi intézkedéseket betartani. De azért nem kéne ráhúzni a többségre. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ebben az évtizedben hány vezetés közben telefonján matató autóst láttam. Az sem gyakori, hogy valaki a buszra felszállás közben telefonozzon.

Az pedig, hogy mások mit csinálnak mondjuk utazás közben, vagy a buszra várakozva, az ő dolguk.

2015. aug. 8. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!