Csak én nem tudok 23 éves létemre biciklizni?
Azt mondták hogy amit gyerekfejjel az ember megtanul azt nem felejti el. Csak egy a gáz sosem volt bicajom. Meg lehet tanulni rendesen vagy már nem? Elég félős vagyok, félek az esésektől stb.
Van olyan ember rajtam kívül aki nem tud kerékpározni?
Nem csak neked, rajtad kívül még sok más ember sem tud. Engem mondjuk ez nem érint, mert én ovis koromban is már rendes biciklit akartam (nem csak azt a kis háromkerekűt), és amikor csak lehet, a biciklis közlekedést preferálom. De nincs abban semmi megdöbbentő, ha más meg nem tanult meg biciklizni.
23 évesen meg persze, hogy meg lehet tanulni. Az esésektől meg mindenki fél, de ha a megfelelő védőfelszerelés van rajtad, akkor nem kell túlparázni a dolgot. (Egy sima biciklis esés még anélkül sem szokott durva lenni.) De semmiképp ne az legyen a szemed előtt, hogy "jaj, csak el ne essek", hanem magára a biciklizésre koncentrálj. Nem is biztos, hogy fogsz esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!