Zavar, hogy 176cm-vel kicsinek érzem magam!? F/21
Figyelt kérdés
Majdnem minden férfi magasabb nállam(söt még lányok is).De pl. ma találkoztam 1 csajjal aki igen ott van :) és még ö is pár csentivel magasabb.Ez elég gáz ugye?
Miért érzem ezt?Tudom nagy butaság,de mégis fusztrál :(
2015. aug. 7. 13:24
11/19 anonim válasza:
Én is pont 176 cm vagyok, csak 2 évvel idősebb. Szerintem ez pont egy átlagos magasság. Jó pár ismerősöm magasabb, jó pár alacsonyabb. A lányoknál meg egyáltalán nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban problémát, mert többségük azért 176 alatt van! :D
12/19 anonim válasza:
Tökéletes magasság, nem vagy alacsony. Nem ezen múlik.
13/19 anonim válasza:
Engem az zavar, ha a srácot zavarja. Amúgy pedig egy magasságúak vagyunk :)
14/19 anonim válasza:
Lehet fogsz még nőni. Én 21 vagyok, tavaly óta 2 centit nőttem, most 180 vagyok. És képzeld én is alacsonynak érzem magam xD
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 8. 23:33
16/19 anonim válasza:
173 cm vagyok és 30/F én mit mondjak?
szarnirá.nekem is tetszett magasabb csaj,nem érdekelt,hogy az úgy nyomultam mit a mozdony és megis döntöttem.
17/19 anonim válasza:
Nem vagy kicsi egyáltalán én pl sokkal kisebb vagyok nálad (mondjuk én lány vagyok)mert én csak 156cm.:D
18/19 anonim válasza:
Hát akkor én mit mondjak? 170 vagyok 23 éves létemre. Simán átlag vagy. Persze, ha gazdag nagyvilági emberekkel ismerkedsz és abban a körben mozogsz, akkor nem véletlen, hogy alacsonynak érzed magadat. De az összmagyar férfiátlagot eléred.
19/19 anonim válasza:
Van egy volt osztálytársam ő 156cm alacsonyra nőtt.
Mégis van nője,autoja,lákása,gyereke. Szóval nem a magasságoddal van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!