Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet kezdeni az ilyen...

Mit lehet kezdeni az ilyen erőszakos koldusokkal? Mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Tegnap jövök hazafelé és szó szerint sorba álltak elöttem az őrsön a kolduló cigányok meg punkok hogy adjak már nekik 500 forintot... Hát basszus, nekem 500 forint az órabérem, és rosszabb napokon az egész napi kajám. De nem ez a gáz mert egy-egyet megszokott az ember, de komolyan mondom hogy sorba álltak. Nem átvitt értelemben gondolom, hanem konkrétan egy megállított másik kettő még odajött mögé és mikor az egyiken túljutottam az már mondta újra. Metrótól az aluljáróig kettő talált meg, az aluljáróban egy vágott be elém és állított meg majd az aluljárótól a hévig volt ez a sorba állós eset 3-al. Azt akárhogy veszem 6 ember. És nekem is kellemetlen elküldeni őket. És akkor egy cigánygyerek azzal jön oda hogy ő a hazaútjára gyűjt. és már papírpénzeket szorongatott a kezében. Hát basszus, tervezett volna úgy hogy kijöjjön ha elindult otthonról. Én is annyi pénzt vittem magammal hogy még hazajussak aznap plusz egy fagyi beleférjen amit már rég megettem. Mondom neki hogy ne haragudjon mert én is ki vagyok számolva, erre elkezdni hogy akkor ne ötszázat adjak, hanem elég lesz neki három...

Most komolyan, az ilyenekkel mit lehet kezdeni? Sokan hisznek ilyen medálokban amik elkergetik a gonosz lelkeket vagy miket, sosem voltam oda ezekért de lehet csöves kergetőt kipróbálnám.

Ti mit szoktatok csinálni?

2015. aug. 6. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én eddig eljátszottam, hogy külföldi vagyok és nem értek magyarul, de ezek után félek, mert mi van ha akkor meg bevándorlónak néznek és leütnek, hiába van hófehér bőröm :)
2015. aug. 6. 23:04
 12/13 legion ***** válasza:
Adtal neki 300-at?Ugye egy fillert se?Ne adj neki,hazudik,ismerem.De ha igazat mondana,miert lennel hulye adni neki?En mondtam neki,nem tudok neked munkat adni,erre csak lesett Mondd nekik ezt,hogy nem tudsz munkat
2017. júl. 24. 03:21
 13/13 legion ***** válasza:
..munkat adni nekik.Be kell oltani oket ugy,hogy ne birjon mit tenni.Ha arra hivatkozik,nincs penze jegyre,mondd neki,setaljon fel egyet,blicceljen.Nezd milyen pofat vag!
2017. júl. 24. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!