Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mihez kezdenél a helyemben?

Mihez kezdenél a helyemben?

Figyelt kérdés

Sajnos elég gyenge az immunrendszerem, sok betegséggel küzdök emiatt is.

Áprilisban egy durva fertőzés megtámadta az arccsontom, épphogy megúsztam maradandó torzulás nélkül, de az első fogam ráment.

Megmondta az orvos, a fogamat ki kell húzni a következő 2 évben, de szerencsére nem most azonnal. Antibiotikumos kezelésekre jártam hetekig. A héten viszont megint visszatért a fertőzés.

Holnapra van időpontom. Nem fáj, meg semmi, csak érzékenyebb, ebből tudom, hogy kezdődik. Ha kihúzzák, a fogpótlás egy vagyon (Ft-be átszámolva 300 ezer és 1 millió között van a legalapabb), a biztosító még az én esetemben sem térít.

3 hónap alatt össze tudnék szedni 300 ezret, de hamarabb nem. 3 hónapig viszont nem lehetek fog nélkül, mert kirúgnak a munkából.

Megérti az orvos, ha megkérem, hogy ne húzza ki holnap?

Vagy mit csináljak egyátalán?

Nincsenek fájdalmaim, erősebb érintésre érzek egy pici szúrást a fogam táján

21L

2015. aug. 5. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a pótlás sem megy olyan gyorsan. Először mennék melóba megkérdezni, hogy ilyenkor mi van? Megérti-e? Nem engeded neki és kész. Elmondod hogy várjon amíg nincs pénz, ennyi. Tényleg azt hiszik, hogy csak úgy zsebből elő tud rántani az ember ekkora összegeket... megkérdezheted mennyi idő a pótlás.
2015. aug. 5. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Nemrég néztem, 80-120 közt volt a beültetés. A híd kevesebb. Néhány járulékos költséggel együtt se lesz duplája.
2015. aug. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!