Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj vagy velük? 14/L

Velem van a baj vagy velük? 14/L

Figyelt kérdés
Azt vettem észre ,hogy az összes korombeli lány már sminkel, műkörme van meg hajat fest... És én érzem magam kellemetlenül ,ha a barátnőimmel vagyok ,hogy én egyáltalán nem sminkelem magam rajtuk meg van 5 kiló vakolat, folyamatosan mutogatják a dekoltázsukat. Most én vagyok túl gyerekes vagy tényleg nem tudom. Kezdjem el magam sminkelni? Megtehetném amúgy ,de egyáltalán nem érzem szükségét. Legtöbb osztálytársam úgy néz ki mint egy 20 éves vagy több... Ennyire le lennék maradva???
2015. aug. 4. 17:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én azt nem mondanám,hogy bárkivel is baj lenne elvégre mindenki azt csinál,amit akar.Én senkit nem nézek le azért és nem tartom többre,hogy sminkeli-e magát vagy nem és,hogy hogyan öltözködik.Ha te nem szeretnél olyan lenni mint a többiek akkor vállald fel.Szerintem te is tudod a kérdésedre a választ,nincs veled baj,és ha egyébként ha ők tényleg a barátnőid akkor nem érdekli őket hogy nézel ki és te se érezd rosszul magad,csak kövesd a saját stílusod.Én csak nyáron szoktam kevés sminket használni,(szempillaspirál+egy kis szájfény vagy Labello)mert így jobban érzem magam ha pl.nyaralni megyünk.Meg maximum ha van valami alkalom, de iskolába sosem festettem ki magam, még a ballagásomra se.Csak akkor kezdj el sminkelni,körmöt festeni stb.ha te úgy érzed ezt szeretnéd, ne mások miatt!14/L
2015. aug. 4. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs senkivel baj. Nem vagyunk egyformák, van, aki ilyen, van, aki olyan. (No meg azért némi túlzást érzek a leírásodban.)

Szeretnéd sminkelni magad? Ha igen, akkor tedd meg. Ha nem, akkor ne tedd. Szeretnéd festeni a hajad? Ha igen, akkor csináld. Ha nem, akkor ne csináld. De akárhogy is döntesz, az a saját akaratodból történjen, és ne "divatból", meg mások majmolásából.

Egyébként én is jobban preferálom a természetes szépséget, de most ha valaki sminkelni akarja magát, nem fogok ezen megbotránkozni.

2015. aug. 5. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!