Velem van a baj vagy velük?
Figyelt kérdés
Jött egy új osztálytársunk idén.Mindenki kedvelte, de mostanában mindenki utálja. Ha én barátkozok vele a barátaim vagy besértődnek vagy közömbösek lesznek velem és ez nem éppen esik jól nekem. Nekem nincs semmi bajom az új gyerekkel. Bár igaz vannak fura dolgai. Mit csináljak, hogy az új gyereket ne bántsam meg és a barátaimat ne veszítsem el? Vagy lehet nem is velem van a baj???2013. nov. 21. 17:41
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy a ruhái,cuccai nem olyanok,az oszt.társaid meg sznobok.A jó szív azt diktálná,állj mellé,de akkor téged is ki fognak nézni.Döntsd el te,melyik a fontosabb..Nyugi,pár év és kinövitek..;))
3/4 A kérdező kommentje:
Ez az amit én se értek, mert szerintem jó fej.. :) Valamiért meg van az okuk csak nem tudom mi az.
Köszi a válaszokat!!
2013. nov. 21. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!