Több barátom csalja a barátnőjét, hencegnek vele nekem. Viszont a barátnőik kacsingatnak felém, szexben benne lennének. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tartsam szem előtt a barátságot, vagy durr bele? Ha valamit szabad a férfinak, akkor az szabad a nőnek is, nem?2015. aug. 4. 17:29
1/9 anonim válasza:
Barát vagy haver? Nagyon nem mindegy! Ha tényleg igazi barátság, akkor nem éri meg a dolog, a haverok viszont az esetek 99 százalékában csak díszletek az ember életében és semmit nem érnek.
2/9 anonim válasza:
Ha azt mondjuk igen, csináld / ne csináld, változtat bármit is? A döntést úgy is te fogod meghozni. A felelősség is a tiéd marad, bárki bármit mond.
Szóval ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne menj bele, mert csak a balhé lesz belőle.
Várd meg még szakítanak aztán vágj alájuk:D
4/9 anonim válasza:
Szerintem tedd meg. Lefogadom, hogy a másik háta mögött jelenleg is mindenki mindenkivel csinálja. Te se maradj ki a jóból.
5/9 anonim válasza:
szerintem aki csalja a baratnojet az regen nem szereti már. persze kérdés, hogy miért van vele. de nem kovetsz el ilyen nagy bunt, az a kapcsolat már amúgy is halott ahol mindketten masra vagynak. ha te visszautasitod, megy másik porzora a csaj. úgyhogy tégy sajat akaratodnak megfelelően.
6/9 anonim válasza:
Szép kis baráti társaság :D K-vák, és "fas_zakanik", mindenki csal mindenkit, baráttal, ismerőssel, mindegy az XD Ez igen....
7/9 A kérdező kommentje:
Valóban inkább "haveroknak" mondanám őket.Egyikük sem tudja a másikról, hogy mi a helyzet, de ha megteszem én sem leszek jobb mint ők. Női véleményekre is kíváncsi lennék.
2015. aug. 4. 23:31
8/9 anonim válasza:
5.vagyok 19L
tényleg így gondolom, ha a csavo is csalja a baratnojet, a csaj is felrekacsintgat... annak a kapcsolatnak ugyis vege lesz hamar, ha lefekszel ha nem velük.. ha te nem, akkor más megteszi.
más kérdés, hogy etikus lenne megvarod amig szakitanak. de mondom, en nem itellek el ha nem várod meg. annak a kapcsolatnak már mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!