Egy nőgyűlölő férfi lehet szerelmes, egyáltalán tud nőt szeretni?
Figyelt kérdés
Úgy igazán, szívből lélekből képesek szeretni bárkit, aki nőből van? Legyen az párja, lánya, anyja...
Vagy csak eszköznek tekinti őket?
2015. aug. 4. 15:15
11/15 anonim válasza:
Előttem szóló, az önzőség a megfelelő szó.
Amúgy nagyon sok esetben van az, hogy az ember eleve nem szereti saját magát, így másokat is képtelen szeretni. Az nem igazi szeretet, amikor azt reméljük a másiktól, hogy megad valami olyasmit, amire mi vágyunk, és hiányolunk magunkban. Ha elmegy a lila köd, ott a csalódás. És az ostobábbak a másikat okolják mindenért ilyenkor.
12/15 anonim válasza:
Persze, legfeljebb egy kicsit nehezebben ismeri be magának is, hogy szerelmes.
(És hát pont onnan ismeri föl, hogy lehet, hogy az összes többi nőt utálja... de ŐT nem!)
13/15 anonim válasza:
A nőgyűlölő nem érti a nőket, és valójában saját sikertelenségét gyűlöli. Tudja szeretni a rokonsága nőtagjait, azokat a nőket, akik nem potenciális partnerjelöltek.
14/15 anonim válasza:
Gondolom a 9es kommented nekem szól. Nos hol is kezdjem. Egyáltalán miért is szeresem a nőket? Ahogy elfigyelgetem a nőket az életben, kezdek rájönni hogy egyáltalán én, mint 'nemjópasi' felesleges szeretnem, kedvesnek és udvariasnak lennem velük. Egyszerüen levegőnek néznek. Sok helyen olvastam hogy csomó lány vállik ennek a családon bellüli erőszaknak áldozatául vagy rengeteget bántalmaznak. Sose értettem hogy aztán miért maradnak az ilyen férfiak mellett, vagy hogy miért választanak ilyen agrassziv majmot maguknak; bezzeg engemet meg nagyívből letolytak, pedig aztán én társként viszonyultam volna hozzájuk. És mégis az jobb partynak bizonyult. Udvariasnak abszolút felesleges lenni; 90% ba egy 'köszi' szót nem hallotam tölük. A munkahelyemen is a női főnökökre sokkal több panasz van mint a férfiakra. Tényleg nagyon sok a pénzéhes, felszínes nő.
15/15 anonim válasza:
Erről beszélek, nyuszó-muszó, amikor azt mondom: A nőgyűlölő nem érti a nőket, és valójában saját sikertelenségét gyűlöli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!