Lassan kezdek belehülyülni abba, hogy egyre biztosabban tudom, hogy sokkal többet tudok, mint amit tudatosan tudok. Mit tegyek?
Ha ez így igaz, ahogy írod, nincs szükséged pszichológusra.
Pszichiáterre van...
"Ebben nincs is semmi ezoterikus dolog"
Nem tudom, miért kell ezt hajtogatni. A megérzés, prekogníció, összességében azok az esetek, amelyeket leírsz, ma még az ezotériába tartoznak jobb híján, mert tudományos körökben nem tudnak mit kezdeni vele. De megtapasztaltad, hogy léteznek, én is megtapasztaltam, és nagyon sokan mások is. Vannak, akiknek kevésbé egzakt élményeik vannak, félre lehet magyarázni; másokét nem lehet, mert annyira nyilvánvaló az összefüggés, illetve annyira kicsi esélye van annak, hogy mindez ISMÉTLŐDŐEN megtörténjen.
Mehetsz pszichológushoz, úgysem fog tudni mit mondani. Ezek jelek, hogy "mögé kell látnod", azaz előbb-utóbb elkezdenek foglalkoztatni olyan dolgok, amelyek még nem igazán publikusak itt a GYK-n (sem).
Nem, nem tévedtem el.
.
"...sokkal többet tudok, mint amit tudatosan tudok."
Milyen az a nem tudatos tudás?
Tudom, hogy tudok vízen járni, de mivel még soha nem próbáltam, ezért ez a tudásom nem tudatos tudás?
.
A melankólikus dalokat az emberek -lelkiállapotuktól függően- 90%-a magáévá teszi, úgy érzi, pontosan róluk szól. Ez tehát bizonyítéknak nem áll meg.
.
A kérdező pszichológust ajánlani kér ("Tudtok ajánlani egy jó pszichológust?"), helyette ajánlom pszichiáter keresését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!