Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vonulnak fel állandóan...

Miért vonulnak fel állandóan a melegek, miközben nincsenek üldözve, sem kirekesztve?

Figyelt kérdés
Mást sem látni, csak az állandó felvonulásokat. Hangoztatják az elfogadást, de mégis nyilvános provokációnak, közszeméremsértésnek, megbotránkoztatásnak tűnik, amiből mindig balhé kerekedik, amire persze lehet ujjal mutogatni hogy "csúnya szélsőséges disznó"... Miért nem tudja otthon a négy fal között lerendezni a szexuális életét? Összességében elfogadom a melegeket, viszont a vonulgatásokkal, és megbotránkoztató viselkedésükkel nem értek egyet. Én heteroként nem vonulgatok fel holott lassan úgy érzem hogy én vagyok hátrányosan megkülönböztetve a munkahelyemen, nem a meleg kolléga, aki mindenre azt válaszolja hogy "azé mer meleg vagyok?"...

2015. aug. 3. 07:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

# 18

Ő dolguk hogy vonulnak, csak épen már arról szól amiért elméletileg vonulnak ez már csak bevett szokás és pont az ellenkezőjét érik el vele...

ÉS mi az hogy az én dolgom hogy elfogadjam őket... Senkinek se dolga elfogadni őket, hisz szabad világban élünk szabad vélemény nyilvánítással!

Nem élsz egy kicsit csőlátással?

2015. aug. 3. 14:50
 22/28 anonim ***** válasza:

"ÉS mi az hogy az én dolgom hogy elfogadjam őket... "

Alkotmanyban rogzitett joguk vonulni. Ha ezzel problemad van, akkor rossz orszagban elsz.

2015. aug. 3. 14:56
 23/28 anonim ***** válasza:

Az egy dolog de minek???

Nehogy már én éljek rossz országba mert valaki meleg!

Te teljesen vagy kábulva!

2015. aug. 3. 15:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Aúmgy meg nincs mit rajtuk elfogadnom mert biszex vagyok!
2015. aug. 3. 15:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: Vicc vagy.
2015. nov. 12. 20:20
 26/28 anonim ***** válasza:
29%

A melegek,lelkük mélyén tudják,hogy beteges deviáns életmódot folytatnak,s ezért bizonyítási kényszerben szenvednek.Bizonyítgatni akarják maguknak,hogy a fekete nem fekete,hanem sötét fehér.Mivel nem sikerül meggyőzni önmagukat erről,újra,és újra próbálkoznak.

Erről szólnak a meleg büszkeség napjai.

2015. dec. 21. 09:27
 27/28 anonim ***** válasza:

# 25

Mert igazam van? :)

2015. dec. 21. 10:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Hogy lehet olyan sötét valaki, hogy a homoszexualitást életmódként kezeli? Ebben mi életmód?
2015. dec. 21. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!