Miért vonulnak fel állandóan a melegek, miközben
nincsenek üldözve, sem kirekesztve?
Figyelt kérdés
Mást sem látni, csak az állandó felvonulásokat. Hangoztatják az elfogadást, de mégis nyilvános provokációnak, közszeméremsértésnek, megbotránkoztatásnak tűnik, amiből mindig balhé kerekedik, amire persze lehet ujjal mutogatni hogy "csúnya szélsőséges disznó"... Miért nem tudja otthon a négy fal között lerendezni a szexuális életét? Összességében elfogadom a melegeket, viszont a vonulgatásokkal, és megbotránkoztató viselkedésükkel nem értek egyet. Én heteroként nem vonulgatok fel holott lassan úgy érzem hogy én vagyok hátrányosan megkülönböztetve a munkahelyemen, nem a meleg kolléga, aki mindenre azt válaszolja hogy "azé mer meleg vagyok?"...
"Persze még én mennyek el innen mert vannak melegek! "
Teged zavarnak, te szeretnel olyan helyen elni ahol utik-vagjak oket az egybites idiotak. Akkor koltozz oda.
Egyszeruen nem ertem mi a xart foglalkoztok ezzel ennyit. Felvonulnak, jol erzik magukat, ennyi. Mit zavar ez teged?
2015. aug. 3. 09:00
12/28 anonim válasza:
Házasodhatnak, ellenkező nemű egyénnel, mint a heterók. A heterók sem vehetnek el egy azonos neműt
2015. aug. 3. 09:01
13/28 anonim válasza:
# 11
Nem "persze persze" hanem ezt amerikai meleg felvonulásos képek bizonyítják!
# 12
És ezt te hol olvastad hogy én Oroszországban akarok élni ahol verik a melegeket???
Csak példaként hoztam fel hogy ahhoz képest itthon babusgassák a melegeket!
2015. aug. 3. 09:29
14/28 anonim válasza:
"ahhoz képest itthon babusgassák a melegeket!"
Ha nem lenne eros rendori keszultseg, akkor a hazai idiotak ugyanugy megtamadnak oket.
2015. aug. 3. 09:58
15/28 anonim válasza:
Látod ez az hogy itt még komoly rendőri erővel védik melegeket!Hiába hogy semmi értelme a felvonulásoknak!
2015. aug. 3. 10:09
16/28 anonim válasza:
Akkor nem lenne ha a melegek azonos jogokat elveznenek, es nem akarnak oket senki megtamadni azert mert melegek.
De akkor is vonulhatnanak, mert miert ne?
2015. aug. 3. 10:32
17/28 anonim válasza:
# 17
Tehát ha vonulnak akkor ezzel megoldják ezeket a problémákat... hát elmondom hogy ezzel a vonulással semmit nem érnek el, csak még jobban megutáltatják magukat!
2015. aug. 3. 10:51
18/28 anonim válasza:
Az o dolguk hogy vonulnak vagy nem. Neked annyi dolgod van hogy elfogadd a jogukat a vonulasra.
2015. aug. 3. 11:02
19/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon provokálás szaga van a felvonulásoknak. Én személy szerint elfogadom hogy valaki meleg, de ezt nem kell reklámozni, mert ez nem normális. Ha egy kan kutyát látsz egy másik kankutya hátán azt megdobod egy kaviccsal, őket pedig véded...
2015. aug. 3. 11:27
20/28 A kérdező kommentje:
Sok ember nem azt nem tudja elviselni hogy valaki meleg, hanem azt hogy billegeti magát nyilvánosan és reklámozza azt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!