Mért lenne a nőknek könnyebb párt találni, csak mert "nekik csak válogatniuk kell"?
Figyelt kérdés
Ha egy lánynak tetszik egy fiú, értelemszerűen nem megy semmire, ha csak ül, és vár, hogy majd pont az a fiú fog nekem udvarolni, és majd akkor jól kiválasztom. ha egy lánynak megtetszik egy fiú, ugyanúgy fel kell emelnie a seggét, hogy tegyen valamit.2015. aug. 2. 21:58
11/14 anonim válasza:
A kezdeményezés nem egyenlő azzal, hogy rámosolyogsz, vagy valami. Menj oda két üveg sörrel, és kezdj el beszélgetni
12/14 A kérdező kommentje:
De épp az imént mondtam el. Hogy honnan veszed, hogy csak rámosolygok? sehol nem mondtam, csak rámosolygok. Ezt te magyaráztad bele, nem tudom, miért. Már egyszer kifejtettem, hogy ne úgy vitatkozz, hogy beleképzelsz dolgokat a válaszba. erre megfogalmaztad ugyanazt még egyszer csak más szavakkal. Nem csak rámosolygok. Mentem oda már beszélgetni (szerintem ez alap, különben mi a sz*r alapján figyelne fel... -.-), és táncolni is kértem már fel fiút.
2015. aug. 3. 22:18
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, minek mentem volna oda valakihez, aki nem az?
2015. aug. 4. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!