Inkább liberális vagy vagy konzervatív? Van olyan nézeted, ami "kilóg" abból?
A legtöbb emberre jellemző a szélsőséges gondolkodás és vagy liberálisok, vagy konzervatívok.
Egy emberre lehet azt mondani, hogy liberális vagy konzervatív. Ha valaki majdnem minden gyümölcsöt szeret, akkor az illető szereti a gyümölcsöket. Ha valaki majdnem minden témában konzervatív dolgokat vall, akkor konzervatív.
Aki kilóg a sorból, az a normális, gondolkodni képes és akaró ember. Csak sokra nem megy, mert a feje felett a 2 tábor szépen elszórakozik egymással és egyik sem enged.
1/3-as válaszoló: tök mindegy, érted a kérdést, a többiek legalábbis értették.
Köszönöm a válaszokat. Én eddig liberálisnak mondtam volna magam, de nem jelenti, hogy minden dologról azonnal az a véleményem, amit feltételeznek, hogy gondolok. Nem akarok most belemenni konkrét kérdésekbe, csak kíváncsi voltam, mennyi az olyan ember, aki hozzám hasonlóan gondolkodik. De én is úgy gondolom, mint az utolsó, hogy aki mindent elhisz, amit adott oldal mond, csak mert úgy érzi, el kell hinnie, az túlzásba viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!