Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják sokan azt a...

Miért gondolják sokan azt a rockerekről, hogy "őrültek"? Mi a problémájuk a mentalitásunkkal?

Figyelt kérdés

Itt, GyK-n is olvastam néhány kérdést meg választ, ahol enyhén szólva lehordták a magam fajta ízlésű (ezt jól megfogalmaztam :D) embereket. Értelmes válaszokat, amennyiben lehet.

(Ez a kérdés igazából a stílust nem igazán kedvelőkhöz szól.)

2015. aug. 1. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én meg rap-et hallgatok,rólunk meg azt gondolják hogy gengszternek érezzük magunkat,ez van buta emberektől ne várj semmit,ők csak élnek a saját beszűkült világukba és elvannak a hülyeségeik mellett
2015. aug. 1. 10:23
 2/10 anonim válasza:

Miért?

Az nem a sátán zenéje,hogy gépen osszerakjak a dubstep szirszart meg a pop zenében manapság mind géppel készül,hangszert nem fogtak még kezükbe az előadók,ugyanaz a nyalas

2015. aug. 1. 10:23
 3/10 anonim válasza:
100%

Miért?

Az nem a sátán zenéje,hogy gépen osszerakjak a dubstep szirszart meg a pop zenében manapság mind géppel készül,hangszert nem fogtak még kezükbe az előadók,ugyanaz a nyalas téma mindig.

Ha már a gitáron bevan kapcsolva a torzító,akkor az sátán zenéje?

Sokkal több érzelem van a rockban,és rengeteg mondani valója nem pedig I love you állandóan

2015. aug. 1. 10:25
 4/10 anonim válasza:
Bocsi a 2 valaszert
2015. aug. 1. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

De a sátán zenéje!!

Olyanok mondták akik rádiót hallgatnak,templomba járnak meg ilyenek. Nekik igazuk van. Ez nem lehet kétséges.

De a szomszédaim szeretik! ;)

(nem ment át az irónia :( )

2015. aug. 1. 13:57
 6/10 anonim válasza:

Képzeld,keresztény vagyok.

Minden ünnepen ott a templomban!

Akkor a pop az isten zenéje vagy mi?

2015. aug. 1. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is keresztény vagyok. Imádom a rockot, 2 barátnőm is rocker (egyik szintén keresztény). Velük a nem rocker ismerőseinek nincs semmi bajuk, sőt, az egyik óriási népszerűségnek örvend minden körben. Viszont múltkor elmentünk rockshopba, ahová sima "hétköznapi" ruhákban mentem, és az összes ott tartózkodó rocker iszonyatosan rondán méregetett. Szerintem emberfüggő, hogy ki mit reagál a másikra. Lehet valaki "átlagos" ember, akit nem zavarnak a rockerek, és lehet olyan is, aki ítélkezik. Lehet rocker, aki elfogadja a többiek stílusát is, de lehet olyan is, aki már első látásra gyűlöl, mert nem öltözködsz úgy, mint ő.

Egyébként nekem a boltos eset nagy csalódás volt azután, hogy sok rocker panaszkodott, amiért első látásra elítélik, méregetik, holott ők is képesek megcsinálni ugyanezt.

2015. aug. 2. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
a rock a sátán zenéje? még jó hogy van olyan műfaj hogy keresztény rock :D
2015. aug. 3. 11:41
 9/10 anonim válasza:
0%

Én utálom a rockot, az AC/DC-t meg ilyeneket...

Nem mondom, hogy a sátán zenéje, de szerintem enyhe túlzás, hogy acélbetétes bakancsba, meg full szakdt katonanadrágba, meg ilyen-olyan láncokkal tengessék a mindennapjukat...

De nem sátánzene, csak ezt nem tudom megérteni..

2015. aug. 3. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
9. most már ez ritka
2015. aug. 3. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!