Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szoktatok sírni?

Ti szoktatok sírni?

Figyelt kérdés
Ha igen miért/min?

2015. júl. 31. 09:25
 1/10 anonim válasza:
Igen, én szinte mindenért. A gyenge, érzékeny lelkemnek köszönhetem. Bár az is közrejátszhat, hogy mindenkivel kedves vagyok, és ezzel sokan visszaélnek.
2015. júl. 31. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. júl. 31. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Sírni csak temetésen, könnyezni viszont szoktam filmeken, zenéken vagy képeken.
2015. júl. 31. 10:15
 4/10 anonim válasza:
Ha totál kiborulok.
2015. júl. 31. 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Néha elmorzsolok egy könnyet ha a kedvenc szereplőm az egyik kedvenc sorozatomban meghal, de kb ennyi
2015. júl. 31. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
én az elmúlt évben idegileg nagyon kész voltam, sok rossz történt, és sokat sírtam, csak úgy is. Most kezdem magam összeszedni már pár hónapja, és semmi sírás.
2015. júl. 31. 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
persze,hogy szoktam sírni.Elég gyakran.Temetéseken mindig...meg nagyon sokszor vesznek körül buta és idegesítő,mások igényeire figyelő emberek,és olyankor is sírok...nem vicc
2015. júl. 31. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
*mások igényeire NEM figyelő emberek....
2015. júl. 31. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, csak akkor ha valaki nagyon idegesít (pl. Apám, tesóm) és vissza kell fogni magam hogy ne szóljak be vagy üssem meg, de csak ettől. Animáció készítőnek tanulok, és amikor látom hogy egy 20 éves srác animációját egy egész csarnokban leadják, és mindenki örül és imádják, akkor valahogy sírni tudnék hogy én is ilyet akarok készíteni.
2015. júl. 31. 23:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 7éves korom óta rituálé szerűen minden este lefekvés után. Egyedül vagyok olyankor és csend és nyugalom van. Ilyenkor szoktam megszabadulni a feszültségtől (akarattól füfetlenül). Azonban ha túl sok a feszültség elő fordul hogy a suliban az egyik szünetben kisurranok a mosdóba, magamra zárom az egyik wc-t és próbálok meg nyugodni, mert ciki ha valaki sírni lát. 15/L
2015. aug. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!