Léteznek olyan emberek, mint Alison DiLaurentis?
Vannak, és nem is nehéz ilyennek lenni.
Az egésznek az a lényege, hogy elhiteted pár önbizalom hiányos emberrel, hogy értékes, ehhez persze neked maximális magabiztosság kell, hogy oda legyenek érted. Ujjaid közé csavarod őket, aztán ha valamit szeretnél tőlük úgy kéred, mintha ez nekik is haszon lenne. Megbíznak benned, úgyhogy elmondanak mindent, és ezt ellenük is feltudod használni.
Alison amúgy szerintem pszichopata, sőt biztosan.:D
Amúgy nagyon sok olyan helyzet van, amikor én is hasznot tudtam volna húzni az emberekből, de nem tettem, pedig én is 15 vagyok.
Látszik hogy nem volt még nagyon megsemmisítő erejű titkotok.Már bocsi.Nem azért csinálta már Alison amit csinalt mert pszichopata, hanem hogy erősebb legyen és biztonságban legyen.Én fiú vagyok.A barátnőm kezdette velem nézetni a sorozatot mert nagyon sok van benne ami illik ram.Én olyan vagyok mint Alison fiúban.Kockahas,kedves megbízható közvetlen és helyes arc.De az IQ-m magasan az átlag fölött van, és több szörnyű titkom van mint hajszálam.És igen.Kihasználok masokat, úgy hazudok mintha igazat mondanék.Nem pszichopata vagyok, csak tudom mit kell tennem magamért.
Remelem ezzel mas szemszogbol nezitak majd Alison karakteret a sorozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!