Nektek milyen furcsa kényszerbetegségeitek, szokásaitok vannak?
#6 Pontosan ugyan ez van velem is. Bár most kicsit csalódtam, hogy ez nem is olyan egyedi cucc...
Vannak olyan öregek akik akkor is beszélnek az emberhez, ha az éppen zenét hallgat fülessel... Érdekes jelenség mondjuk.
mindig páros számra állítom a hangerőt, nem tudok aludni ha nincs betakarva a lábam legalább a térdemig, harapdálom a szám , nem tudok úgy megnézni egy filmet hogy közben ne kommenteljek hozzá valamit kb ennyi :D
17L
"Gyakran énekelek, és indokolatlanul jutnak eszembe számok mindenről, például nyáron karácsonyi dalokat is énekelek, Utálom ha valaki megkér valamire és elvárja hogy rögtön tegyem, mert még ha szívesen is segítek utálom a most-okat, és szoktam ezzel embereket őrületbe kergetni, hogy mondom hogy: oké, de nem most:D. Én is szeretek angolul beszélni magamban, főleg sorozatnézés után kavarognak mondatok a fejemben."
"Én pl. sokat beszélek magamban, van hogy angolul,télen-nyáron nyakig betakarózom "
Basszus ezek mind igazak rám is.:D
+ a körmöm melletti bőrt lerágom ,és igazából én a fejemet is gyakran betakarom nyáron is a takaróval...xD
hogyha nagyon gondolkodom,gyakran a kezemmel birizgálom a számat.(de nem nyúlok bele..haha)
aztán ezeken kívül mindig megszámolok egy csomó mindent,hogy hány betű,hogy hány szára van..stb...elég durva...már akinek...
Hülye vagyok és mindent elfelejtek.
Emiatt mindent a helyére kell visszatennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!