Ez tényleg fura?
Imádom az esôt. A hangját, az illatát, magát az egészet. Elég gyakran szoktam 10 órás esôesést hallgani YouTube-on. Egyik nap anyukám benyitott és meglepôdve szembesült azzal hogy nálam esett az esô, mközben kint 35 fok van. Majd elmagyarzáztam neki, hogy ezt hallgatom, majd nagyratágult szemekkel kiment. A barátnôm szintén azt mondta, hogy ez furcsa. Mintha egy öregasszony lennék, aki ezzel leraxál... Nos igen, néha szoktam erre relaxálni, sokkal könnyeben megy a tanulás és a házifeladatok elkészítése és napközben is nagyon szívesen hallgatom. Mégis úgyérzem, ha elmondanám bárkinek is, akkor hülyének néznének, mert a korombeliek körében ez furának számít...
16/L
Arra relaxálsz, ami jólesik, amire el tudsz lazulni. Mivel téged az eső nyugtat meg, ezért ennek a hangjára tudsz lazítani. Ebben nincs semmi fura. :) (Esetleg maga az, hogy relaxálsz, de az sem úgy fura, hanem szokatlan, sokan azt sem tudják, mi az.)
Az meg, hogy szereted az esőt, szintén nem fura. Én is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!