Mit tehetnék most?
Figyelt kérdés
Egy haveromat átvertem azzal, hogy rákom van, és ő most magába roskadt miattam. Már vért is akar adni. Arra gondoltam, elmondom az igazat. Szerintetek?2015. júl. 28. 19:24
2/5 anonim válasza:
Ha nem kamu, kijár neked egy óriási saller.
Azonnal mond el neki az igazat.
Ha kamu,akkor lassan fekvés van,tessék igazodni ahhoz,mintha suli lenne,nehogy felboruljon a bioritmusod.
3/5 anonim válasza:
hogy lehet ilyesmivel átverni bárkit is, te hogy éreznéd magad, ha neked mondaná ezt valaki, akit szeretsz?? meg ilyennel ne játszadozz, mert visszaüt... amúgy most már mondd el neki
4/5 A kérdező kommentje:
Magányos vagyok és azt akartam hogy foglalkozzon velem.
2015. júl. 28. 20:03
5/5 KalmarJanos22 válasza:
Komolyan szohoz sa jutok. Hogy lehet valaki ekkora szemet. Remelem ezert elrakosodsz, te senkihazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!