Túl önzetlen vagyok! Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Mindenkivel nagyon nagy lelkű vagyok.Mások problémáit állandóan a sajátom elé helyezem,folyamatosan azt nézem,hogy másnak mi lenne a jó.Félek,hogy kihasználnak,mert volt rá példa bőven.Emellett hatalmas a szívem,és sokan bántottak már,de mindig felálltam.Mit tegyek,hogy ne legyek Ennyire jó szívű?16/l2015. jún. 23. 12:43
1/5 Noren1989 válasza:
Legyen egy párkapcsolatod, majd megedződsz.
25/F
Amúgymeg használd a fejed is, kicsit.
2/5 A kérdező kommentje:
Nemrég ért véget egy két éves kapcsolatom.
2015. jún. 23. 12:49
3/5 anonim válasza:
Azt ne felejtsd el, hogy az is ember, akit mások miatt félreállítasz: tenmagad. Szerinted neki hogy esik, hogy mindig háttérbe szorítják?
4/5 anonim válasza:
Néha gondolj magadra is. Csak ki fognak használni, és magasról tenni fognak majd rád, csak akkor keresnek, ha segítség kell. Ezt akarod?
Nekem is van 1-2 ilyen csaj ismerősöm, állandóan könyörögnek, hogy menjünk moziba, bulizni, persze úgy, hogy én álljak nekik mindent. 2x megcsináltam. Csak akkor keresnek, amúgy meg szarnak a pofámra. Ezt akarod te is? :) Mondj nemet, és kész.
5/5 Noren1989 válasza:
#1es voltam, hát, akkor csináld csak tovább, nyugalom, el fog majd múlni olyan 15 éven belül, vagy a második gyerek után. Am meg használd az eszedet, ha van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!