Milyen ez a két ember jellemzésetek szerint? (jóképűsek) :D
2015. júl. 27. 11:47
1/7 anonim válasza:
Mint egy 80 as évek beli spanyol-olasz maffia
2/7 anonim válasza:
A második könyörgöm vágassa le ahaját, az első meg úgy néz ki mint egy beképzelt köcsög. :D
3/7 anonim válasza:
Hát a másodiknak először azt hittem,hogy lány..az a haj meg póló..egy hajvágás és stílusváltás jól jönne. Az első meg az a tipikus izomagynak néz ki,akinek csak az fontos,hogy mennyire néz ki jól,de belül meg általában üres minden.. 18/L
4/7 anonim válasza:
Úristen :DDDD
Szerintem magukat keménynek gondoló IQ 2 fiúcskák :D
5/7 anonim válasza:
Pancsereknek látszanak :-) Egyébként meg nem foglalkozom a többség véleményével, mert lehet nekem olyan tetszik, amiről másnak meglenne a negatív véleménye. Ezek a srácok is tetszenek valakinek biztosan.
7/7 anonim válasza:
Jobb oldali egész helyes én a hosszú hajat is bírom szóval engem nem zavar,simán szemeznék vagy táncolnék vele ;) bal oldali nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!