13 évesen ez normális, mit tegyek? (többi lent)
Azt vettem észre magamon, hogy egyre gyakrabban, tudatosan/tudat alatt elkezdem biztosítani az életem. Érdeklődök mindig valami munka után, a megkeresett pénzt félreteszem, a jövőbeli házamra. Előre tervezek. A korombeliek folyton gúnyolódnak rajtam, hogy túl komoly. vagyok.
Szüleim azt mondják, hogy úgy viselkedek mint egy felnőtt, kultúráltan szórakozok,töltöm el az időt (bálba járok, sétálok).
Boldog vagyok, de az osztálytársaim nagyban megkeserítik az életem.
Én is ilyen vagyok és voltam mindigis
15/l
egyedul jarsz balba? gratulalok anyadeknak.
Ne vedd magad ennyire komolyan.
Nem gond,és nyilván az ember a felé hajlik,ami jó neki,viszont amikor nagyon tervszerűen,és biztosan akar valaki élni,az abból a szempontból nem jó,hogy ha valami galaiba beugrik,vagy valami nem úgy megy,akkor hamar ki lehet benne készülni,főleg majd felnőtt korban,amikor aztán zúdul az ember fejére az élet,és nem minden úgy megy,ahogy szeretnénk...
magamról tudom.
#6. Barátaimmal. Még mindig jobb mintha például, egész nap csak gépeznék, innék ... stb.
#7. Főleg gimnáziumi iskolabálokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!