Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális indokokat szeretnék!...

Vivi Pinky kérdése:

Normális indokokat szeretnék! Miért van ilyen sok tömeglány? Mit érezhetnek ők, amikor 14 évesen ott teszik magukat minden fiunak?

Figyelt kérdés
Miért kelletik magukat? Egyre több a tömeglány, miért jó nekik hogy mindegyik ugyanolyan? Egy futoszalagrol jöttek mind...
2015. jan. 23. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért lehet ez, mert azt hiszik, hogy így tudnak csak beilleszkedni, így elkerülhetik az esetleges kiközösítést.
2015. jan. 23. 23:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó, hogy nem mindenki tömeglány! :-D Ez az idióta popkultúra teszi. Amivel bombázzák az agyukat a mai fiataloknak (én már majdnem 40 vagyok), a filmekben, a sorozatokban, a zenékben, a reklámokban, a közoktatásban, a politikában, ...mindenütt. Az jó, ha te megőrzöd magad ettől. Bátoríts másokat is erre. Kell az ellenállás. Most nagyon kell.
2015. jan. 23. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
teljes mértékben egyetértek 2essel :)
2015. jan. 23. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Még mindig nem tudod elfogadni, hogy annak ellenére, hogy te "emós" vagy mindenki pont leszarja? Az előző kérdésed is szánalmas volt, ez is az.
2015. jan. 23. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert az idők és az emberek változnak. Ez mindig

is így volt és így is lesz.Én sem vagyok a mai stílus

híve(pedig 17/f vagyok). De kik vagyunk, hogy ítélkezzünk felettük. A maga módján minden lány aranyos

a vakolat alatt, csak meg kell látni bennük!

Szerintem az emberiség társadalmilag élt már szebb és

rosszabb időket is.

2015. jan. 23. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:

A médiának is nagy szerepe van ebben. Sokszor megpróbálják meggyőzni a társadalmat, hogy ez a jó.

Persze kell ehhez a legtöbb ember primitívsége is. Hiába mondanák egy érett embernek, hogy mi a jó, ha ő tudná, hogy nincs így.

Amúgy meg tömegfiúból is sok van. Talán fiúknál kicsivel több a kivétel, de a nagyon hülye is több, mint a lányoknál.

2015. jan. 24. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Tudod a tömeglányok sokszor azért jönnek létre, mert azt hiszik, ők egyediek, meg felnőttesek. Ezek a nagyobb hangú, vezető típusú lányok. Aztán akik meg nem csatlakoznak hozzájuk (hasonló stílusban, viselkedésben), azok ki lesznek közösítve és cikizve. A fiúk számára ebben a korban az a menő, ha valaki bevállalós, ki meri tenni, amije van- mindig is voltak menő fiúk és menő lányok. Az emberek pedig szeretnének népszerűek lenni (többek között azért, mert a csapból is az folyik, hogy csak akkor ér valamit az életed, ha te vagy a világ közepe), a többiek hozzájuk akarnak tartozni, ezért ugyanazt veszik fel, és ugyanúgy viselkednek. És voilá, kész is van a csomó egyforma lány.

Csak közben, mivel gyerekek még, nem veszik észre, hogy ennek semmi értelme. Anno én sem értettem, hogy anya miért nem engedi a haskidobós pólót, vagy hogy sminkeljem magam, mivel mindenki ezt csinálta, és én is olyan akartam lenni, hogy ne legyek a gáz stréber lúzer. Persze visszagondolva tök igaza volt, én mégis 12 évesen full sminkben jártam az utcákat titokban a barátnőmmel, mert azt hittem, hogy menő. És hogy nézhettem ki, te jó ég...

Aztán azok a lányok, akik ,,menők" voltak, hol menők most már... egyáltalán nem irigylem őket, és örülök, hogy normális szüleim vannak, akik normálisan neveltek, és nem engedték, hogy lezülljek.

2015. jan. 24. 11:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: totál igazad van amúgy...
2015. jan. 24. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen. Ebben a korban a gyerekek tevékenységét nagyban befolyásolja a kortársak véleménye. Vagyis el szeretnék kerülni azt, hogy kiközösítsék, kinézzék őket. Egyszóval nagyon befolyásolja az őket, hogy mit gondolnak róluk. A cselekedeteiket még nem kialakult értékrendek, belső motivációk alakítják, hanem ilyen külső, felszínes befolyások. Tehát amit előttem írtak, hogy mindig van egy-két menő, akit követni kell, különben ciki leszel, ez a hozzáállás tényleg így van. És annak is igaza van, aki a médiát írta, mert ez is nagyon befolyásolja őket.

Ezért nem mindegy, hogyan neveljük a gyerekeket, mert később, amikor kialakul a saját, belső értékrendjük, akkor annak mindig az az alapja, amivel még serdülő korban találkoztak.

Egyébként nem csak a mai fiatalok ilyenek, minden nemzedék fiataljai így viselkednek. :) 10-20 éve még a topok, haspólók, a nyakra tapadós műanyag izék (már elfelejtettem a nevét) voltak a menők... Vagy ha megnézel egy amerikai filmet az 50-60-as évekből, ott is minden tinilány ugyanolyan akar lenni. Vagyis ez életkori sajátosság, ami mindig is megvolt tinikorban.

2015. jan. 24. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!