Létezik még olyan lány aki normális?
Létezik, persze. Aki olyan, mint akit leírtál, többnyire feltűnőbb jelenség, sokszor rámászik a srácokra, aki rendes, ő meg csendesebb, visszafogottabb, ahogy eddig észrevettem, de voltak kivételek. (Az egyik legjobb barátnőm pl fantasztikus kisugárzású, szép és nagyon rendes - nem barátnői elfogultságból :D -, ehhez méltóan volt is pár barátja, csak ők nem viselkedtek vele rendesen. A mostani barátjával ahogy elénézem, eléggé egymásra találtak viszont, ehhez várnia kellett elég sokat, de most nem lényleg. A türelem rózsát terem. :D)
Nem általánosítani akarok, csak eddig ezt vettem észre.
Nem, minden ember hülye. Szerinted?
Talán rossz helyen keresgélsz.
köszönöm a válaszokat és a tanácsokat csak el gondolkoztam rajta és fel tettem ezt a kérdést mert az előző barátnőm az orrom elött csalt meg egy 50kg swagal.
csak mert fullos háza van és van autója ... nekem nincs de nem 50 kg vagyok.....stb
Tehat talalni akarsz egy mindenhol szep, kedves, aranyos, huseges lanyt.
Akkor gondolom tudod, hogy neked meg ehhez merten jokepunek, izmosnak, megertonek,okosnak es humorosnak kell lenned. Mert tudom, hog a szerelem vak, meg minden, de ez akkor is igy fer...
Ha ezek megvannak akkor meg csak varnod kell, egyszer meg fog talalni. :)
Engem még sosem rib***oztak le és a nagykorúak szerint aranyos a megjelenésem. Sosem voltam még szerelmes és sose csókolóztam. Én ezért nem tartom magam normálisnak. A normális már nem ilyen. 15/L
(Swag eredete: eredetileg egy angol rövidítés aminek a jelentése olyasmi hogy melegek titkos közössége. Egy amerikai csoport neve volt ez amikor még nagyon nem akarták őket elfogadni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!