Normális? A nemszokásom a lányokat megnézni.
Üdv. 15 éves fiú vagyok és mindenkivel ellentétben nem nagyon szokásom megnézni a lányok fenekét & mellét. Sosem értettem, mi benne akkora nagy szám? Ha már egy lányt szeretnék megkedvelni, az arcát nézem. Nem érdekel, hogy sovány-e, kövér-e, melles-e, segges-e, az arcát nézem.
Illetve utálom ha a fiúk úgy beszélnek a lányokról mint valami szex-tárgyak. Azaz, h "nem akarok tőle semmit, de megdugnám" - mondják.
Én sosem tennék ilyet egy lánnyal... hogyan tehetnek így a fiúk? Egyetlen hátránya van ennek, hogy friendzoned vagyok legtöbb esetben, de nem érdekel. Inkább ez minthogy kihasználjam őket. Majd idővel megtalálom az igazit.
Rosszul gondolom vagy nem? Eww melegnek erzem magam h ennyire maskepp gondolkodom.. pedig nemvagyok az:/
A férfiak ösztönből nézik meg a vonzó nőket, és évek alatt egy részük olyan szintre csiszolgatja ezt a képességét, hogy meg sem lehet mondani, hogy megnézték-e valaki fenekét.
Én is tisztelem a női nemet, de ha valaki csinos, akkor megnézem egy pillanatra minimum, ugyanezt csinálják a nők is fordított esetben.
Én is mindig az embert kerestem a nőben, ezért nem is látták meg bennem a férfit. Lehet úgy is nézni hogy "szegény kihasznált nők"...csak épp ehhez is 2 személy kell, másrészt miért sajnálsz valakit, aki téged simán Friendzoneba tesz?
Fordítva a nők is kibeszélnek mindenkit, simán elmondanak egymás közt mindenféle nyominak, vagy épp csorog a nyáluk ha helyes pasit látnak.
Nagyon rendes srác vagy, és az értékes lányok ezt értékelni is fogják, ők azok, akiknek nem csak a felszínes külsőséget mérvadóak.
Viszont a helyzet az, hogy az ÖSSZES egészséges nő megstíröli a pasikat, főleg a jó pasikat. És nem csak az arcukat. Ez ösztönös mindkét nemnél, csak a férfiak sokszor leplezetlenebbül teszik. Ez egy metakommunikáció, a nő jelzést ad, kiteszi az árut, még ha nem is direkt, de úgy van kitalálva, hogy még a csador az, amin nem lát át a férfi képzelete.
Most még farkaskölyök vagy, a tanult normák szerint tök jól megfelelsz a követelményeknek, de ha eljön az időd, és beindul a bugi, akkor te is elidőzöl majd egy két hamvas ringó dekoltázson, vagy kerek fenéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!