Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett divat egyes lányokn...

Miért lett divat egyes lányoknál a szájfelfújás?

Figyelt kérdés

Ez mindig is érdekelt, mert egyrészt szerintem nagyon csúnya és taszító, másrészt nagyon természetellenesnek néz ki, harmadrészt nagyon sérülékeny, és könnyen elmérged, elfertőződik.

Nem értem, ez kinek szexi úgymond? Miért jó ez? Meg hozzá a csücsörítés.

Nektek mi a véleményetek erről a "jelenségről"?

[link]

[link]

[link]

Kinek tetszik ez? Nem leszólni akarom, de tényleg nem értem.

2015. júl. 26. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bárcsak nem néztem volna meg a képeket... (Szerintem ezzel már le is vágtad a véleményem.)
2015. júl. 26. 20:01
 12/14 anonim válasza:

Hát akikek belinkeltél, kedves kérdező, nekik tényleg elég ocsmány a szájuk…

De például nézd meg Alena Shishkovát, ő is feltöltette a száját és szerintem sokkal szebb, mint előtte.

2015. júl. 26. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
2. Nincs igazad. Mert azok a feltöltött ajkak elvesztik a rugalmasságukat , érzéketlenné válnak. Igy max vagy tetszik vagy nem.
2015. júl. 26. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:

az sosem szép ha valaki túlzásba viszi

de azt is tudni kell hogy aki túlzásba viszi amögött általában komoly lelki bajok vannak akik úgymond professzionális segítségre szorulnak

de igenis vannak akik sokkal szebbek egy szájfelfújás illetve mellműtét után :)

mint ahogy az előttem lévők is megjegyezték pl Alena Shishkova és Lana Del Rey sokkal gyönyörűbb utána

2015. júl. 30. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!