Most akkor hipster vagyok?
Nemrég hallottam ezt a szót, utána néztem, és magamra ismertem.
Kicsit olyan művészlélek vagyok, és egyáltalán nem érdekel, mi a divat. Azt veszek fel ami tetszik, olyan zenét hallgatok, amit jónak tartok, és a többi.
Úgy valamilyen szinten kicsit kultúrsznob vagyok, de nem olyan durván.
Nem öltözködöm kifejezetten hipsteresen, és nem is utálok meg valamit, ami tetszik azért, mert időközben más is megszerette. Szerintem ez hülyeség.
Azok, akik olyan "hipsteresek" szerintem már nem is igazán egyediek. Meg sokan divatból azok. Ez meg ugye pont az ellentéte a valódi célnak, nem? És én akkor igazi hipster vagyok, vagy csak valami olyasmi?
14 vagyok amúgy.
Lehet, azért is mert kb. az egész osztályom megteheti, de mindenki csak a legújabb
"legmenőbb" cuccokban jár, és senkinek sincs igazi ízlése.
Az meg, hogy most a "hipsterek" többsége ugyanúgy a divat majmolása miatt let az, és sok az ilyen nagyon elkeseredetten különcködő köztük, nem jelenti azt, hogy az egész stílust meg kell bélyegezni miattuk.
És amúgy az egyszavas megjegyzésről annyit, hogy ennyi erővel a rock, pop, jazz, metál, dubstep, horror, fantasy, scifi, stb. szavakat sem lehetne használni
ok de azért egy valamire való hipster gyerek vans cipőt hord meg szűk gatyát..
am persze h divat,mindenki divatol.egy csüves pank is divatol,meg a román gyerek is a nonfigurativos trikóba,nekik az a menő.és bizonyos körökben menőnek számitanak.
aki nem akar divatolni bemegy a turkálóba és az első ruhadarabot megveszi ami jó rá.
A divat meg az ízlés szót azért nem kéne összekeverni.
És amúgy hordok vans cipőt és csőnadrágot, de nem azért, mert "egy valamire való hipster" olyat hord, hanem mert ez tetszik. Ilyen az ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!