Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most akkor hipster vagyok?

Most akkor hipster vagyok?

Figyelt kérdés

Nemrég hallottam ezt a szót, utána néztem, és magamra ismertem.

Kicsit olyan művészlélek vagyok, és egyáltalán nem érdekel, mi a divat. Azt veszek fel ami tetszik, olyan zenét hallgatok, amit jónak tartok, és a többi.

Úgy valamilyen szinten kicsit kultúrsznob vagyok, de nem olyan durván.

Nem öltözködöm kifejezetten hipsteresen, és nem is utálok meg valamit, ami tetszik azért, mert időközben más is megszerette. Szerintem ez hülyeség.

Azok, akik olyan "hipsteresek" szerintem már nem is igazán egyediek. Meg sokan divatból azok. Ez meg ugye pont az ellentéte a valódi célnak, nem? És én akkor igazi hipster vagyok, vagy csak valami olyasmi?

2015. jún. 5. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
A hipster ugyanúgy csak egy stílus neve/címkéje, mint az összes többi. Persze, jár vele együtt valamilyen "életérzés"( de szerintem 15-16 éves kor felett már nagyon gáz, ha valaki egy-egy szavas stílussal akarja magát jellemezni, de ezt csak általában véve mondom). A hipsterekről úgy tartják, hogy minden áron eredetiek akarnak lenni, derogál nekik egy már felkapott zenekart szeretni, mind öltözködésben, mind étkezésben, szórakozásban azt preferálják, ami minél elvontabb. Szóval ez alapján nem, szerintem nem vagy hipsteres, mert nem akarsz mindenáron eredeti lenni. Az meg, hogy azt veszed fel ami tetszik, természetes.
2015. jún. 5. 23:49
 2/7 A kérdező kommentje:

14 vagyok amúgy.

Lehet, azért is mert kb. az egész osztályom megteheti, de mindenki csak a legújabb

2015. jún. 5. 23:54
 3/7 A kérdező kommentje:

"legmenőbb" cuccokban jár, és senkinek sincs igazi ízlése.

Az meg, hogy most a "hipsterek" többsége ugyanúgy a divat majmolása miatt let az, és sok az ilyen nagyon elkeseredetten különcködő köztük, nem jelenti azt, hogy az egész stílust meg kell bélyegezni miattuk.

És amúgy az egyszavas megjegyzésről annyit, hogy ennyi erővel a rock, pop, jazz, metál, dubstep, horror, fantasy, scifi, stb. szavakat sem lehetne használni

2015. jún. 5. 23:59
 4/7 viktorvarga ***** válasza:

ok de azért egy valamire való hipster gyerek vans cipőt hord meg szűk gatyát..

am persze h divat,mindenki divatol.egy csüves pank is divatol,meg a román gyerek is a nonfigurativos trikóba,nekik az a menő.és bizonyos körökben menőnek számitanak.

aki nem akar divatolni bemegy a turkálóba és az első ruhadarabot megveszi ami jó rá.

2015. jún. 6. 00:08
 5/7 A kérdező kommentje:

A divat meg az ízlés szót azért nem kéne összekeverni.

És amúgy hordok vans cipőt és csőnadrágot, de nem azért, mert "egy valamire való hipster" olyat hord, hanem mert ez tetszik. Ilyen az ízlésem.

2015. jún. 6. 10:02
 6/7 viktorvarga ***** válasza:
értem vagyis nem
2015. jún. 7. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy ez miért ennyire (vagy egyáltalán) fontos. Attól, hogy valaki megállapítja, hogy az öltözködésed hipsteres e, vagy sem, miben fog változni az életed? Egyébként nem, nem hipsteres a leírtak alapján.
2015. jún. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!