Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek egy ilyen helyzetbe...

Mit tegyek egy ilyen helyzetben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit mindenki leszól,szivatják,röhögnek rajta csak mert nem olyan mint ők,hanem más az érdeklődési köre,a hobbija minden mint a korosztályából a legtöbb fiatalnak. Viszont én nagyon kedvelem mert van benne valami különleges és idegesít,hogy a baráti társaságom is folyton "bántja" ezt az embert. Hiába mondom,hogy ugyanolyan normális ember mint ők,csak meg kellene ismerniük,ahogy én tettem de nem hiszik el amiket mondok. Normális dolog az,hogy én nyitottam felé barátkoztam vele megismertem igazán és én nem tartom őrültnek ahogy mások? Mit lehetne tenni hogy megváltozzon a véleményük és hogy engem ne közösítsenek ki miatta?
2015. júl. 24. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen sajnos a legtöbb ember.. leszólja azt, aki máshogy gondolja a dolgokat, mint a többiek, vagy akit más dolgok érdekelnek. Pedig pont az a jó, hogy nem egyforma mindenki.. de azért a sok birka megy egymás után.

A lényeg az, ha kedves, és jól kijössz vele örülj neki, hogy találtál egy ilyen embert. Azért jó lenne tudni, hogy mi érdekli, mert van ami tényleg nem normális szerintem, de ha valami jó dolog, akkor nem értem miért tartják őrültnek..

2015. júl. 24. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
a fura dolgok alatt itt a kiállításokat értem meg a múzeumokat. a mai fiatalok többsége nem preferálja..
2015. júl. 24. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen oké. Én is szeretem a múzeumokat például. Ne foglalkozz azoknak a véleményével, akik bántják. Hiszen nem is ismerik.
2015. júl. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!