Rajtam kívül van még olyan aki örül ha piros színű az "Üzeneteid" szöveg?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 20:27
22/28 anonim válasza:
20: megérdemlem? Azért mert nőből vagyok? Mert arra írnak.
23/28 anonim válasza:
Semleges (nem ujjongok örömömben).
24/28 A kérdező kommentje:
Klikkesedést látok, ha egy kedves csaj ír annak jobban örülök :)
2015. júl. 23. 03:22
25/28 anonim válasza:
Imádom :D minden nap arra várok
26/28 anonim válasza:
Nem, mert nagyon debilek írnak.
Pl. van kérdés, ami nem nyávogós hülyegyerek-kérdés, hanem tök érdekes eszmecsere van, pl. hogy az ember társas lény-e vagy sem, lehet-e valaki boldog egyedül.
Leírom a kis válaszkámat, hogy én elégedett vagyok egyedül az életemmel, erre jön 10 válasz, hogy nem lennék egyedül, ha ezt meg azt csinálnám, mosolyogjak többet, járjak el diszkóba, ne izguljak, jön majd pasi.
Én meg csak: ???
Nem volt a válaszomban semmi sírás, önsajnáltatás, segélykérés, mégis úgy érzik, hogy nekem az kell. Ezzel ki lehet kergetni a világból.
27/28 anonim válasza:
Én is szeretem, már ha lehet ilyet mondani.
Volt, hogy rám írt 1-2 hülye, de többségében jól elbeszélgettem azokkal, akiket hasonló kérdéskör foglakoztatott vagy azonos problémákkal küszködtek.
28/28 anonim válasza:
El se olvasom a leveleimet itt, ha jön is, szó nélkül törlöm, szóval kb. semleges xDDD az oldal nem levelezésre való sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!