Rajtam kívül van még olyan aki örül ha piros színű az "Üzeneteid" szöveg?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 20:27
1/28 anonim válasza:
Szerintem kb mindenki örül neki. :)
4/28 anonim válasza:
Pl. én. :')
Főleg, ha egy normális lány ír, akivel lehet beszélgetni.. :P
15/f
5/28 anonim válasza:
Örülnék ha lenne de nincsen szóval nem örülök. :(
6/28 piriiiii válasza:
Attól függ.
Azért én nem vagyok annyira életképtelen, hogy minden jött-ment gykesnek örüljek...
8/28 anonim válasza:
ritkán kapok levelet, mert nem szoktam ismerkedős kérdésekre válaszolni
mindig meglepődök, hogy úristen ki írhatott!!:D
ha mégis valamilyen válaszomra írnak.
9/28 anonim válasza:
Igen, de mióta megszűnt a szerelem, szex kategória, azóta ritkán piroslik az üzeneteid gomb. Sajnos ;_;
10/28 anonim válasza:
Hogy lehet annak örülni? Ha meglátom, hogy piros, akkor egyből elkezd nőni a fejem, hogy már megint ki akar és mit? Az esetek 99%-ában vagy perverz üzeneteket kapok (pedig nem válaszolok perverz kérdésekre) vagy egy olyan életképtelen ember ír rám, aki arra nem képes, hogy a Google-t használja és utána nézzen annak a dolognak, amit tőlem kérdez üzenetben.
Annak örülnék, ha a "Privát üzenet" gombocskát el lehetne rejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!