Az erdélyből idetelepültek miért ilyen szemét kollégák?
Idézem tőled kérdező :
"Talán azért, mert épp az ilyen típusúak a nagyravágyó, elégedetlenkedők próbálnak szerencsét inkább itt? "
IGEN
Akik tanulnak a minket sajnos körülvevő süket s8ar román tolvaj néptől s kimennek kulfoldre "szerencset" probalni ...
Az erdélyiekre nem jellemtő a sunyiság sem az árulkodás,viszont annál inkább az őszinteség és talán a nyers modor némelyiknél, ha gondolod kifejtem bővebben. Én azt gondolom. erősen összetéveszted a fogalmakat és egyáltalán nincsenek kulturális ismereteid.
Érdekelne kérdező...vezeték neved magyar?!
Nekem is voltak erdélyi kollégáim és nekem is egyből feltűnt, hogy nagyon kapzsik. Ha kértem bármelyiktől valami kis szívességet, akkor nekem rögtön vissza kellett nekik adni, mert ha holnap adom vissza, akkor az már késő lett volna. Sohasem merték azt mondani, hogy jól van hagyd, majd megtaláljuk egymást vagy valami hasonlót. Pedig a "szívesség" céges dolgokra, tárgyakra irányult. Nem a sajátjukat adták, hanem a cégét. Lehetséges, hogy attól féltek, hogy holnap már nem jövök be dolgozni, és egy örök életre adósuk maradok vagy nem tudom...
Érdekes dolog ez egyébként. Egy szegényebb országból eljönnek, ahol még annyi és olyan lehetőségek sincsenek, mint itt és ha idekerülnek, akkor itt meg nem tudnak viselkedni. Minden kell nekik, de azonnal.
Egyből megismerem az erdélyieket, mert susolnak. Nem "és"-t mondanak, hanem ssssss-t. Ez az a dolog, ami lebuktatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!