Mi az a dolog amiről a legtöbbet vitáznak az emberek és nem sikerül egy közös álláspontra jutni a témában?
Figyelt kérdés
-a rasszizmus
-a drogok
-a homoszexualitás
2015. júl. 21. 16:42
1/16 anonim válasza:
Most megválaszoltad a saját kérdésedet?
2/16 A kérdező kommentje:
Nem, csak arra voltam kíváncsi hogy melyik a "legégetőbb" probléma.
2015. júl. 21. 16:46
3/16 anonim válasza:
Jaaaa értem :D Ezek közül talán a homoszexualitás. Amúgy meg a vallás :D
4/16 anonim válasza:
A tisztesség pl.
Mi számít még tisztességesnek, mi az, ami már nem az, hol húzódik a határ. Ebben eléggé eltérőek a vélemények.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy ilyen egyszerű kategorizálni az embereket, köszi :)
Szóval te egy homofób ateista vagy?
2015. júl. 21. 16:51
6/16 A kérdező kommentje:
érdekelne hogy mi az, hogy tisztesség?!
2015. júl. 21. 16:53
7/16 anonim válasza:
Ha a három közül lehet választani, akkor a rasszizmus, mert bár a homoszexualitás és a drogozás is napi téma az emberek között, de napi szinten sokkal többször és több ember életében jelenik meg az etnikum, mint az utóbbi kettő.
8/16 anonim válasza:
Hát kérdező, mellélőttél.
Nem vagyok se homofób, nincs semmi bajom a melegekkel, bár meleg nem vagyok. Ja és ateista se vagyok.
9/16 A kérdező kommentje:
Ez jutott eszedbe legelőször és leírtad, tehát van okom azt feltételezni hogy ezekkel nem vagy kibékülve. :)
2015. júl. 21. 17:19
10/16 anonim válasza:
Ja nem azért írtam XD Amit ezen az oldalon látok, az alapján.
Szerencsére a környezetemben ilyenekről nem folynak vérre menő viták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!