Mi a vélemény egy olyan emberről aki kamu nyaralási fotóival árasztja egy az fb-t és meséli a kamu sztorikat miközben Mucsaröcsögére se jut el?
Figyelt kérdés
Mit szóltok ehhez? Ismerek olyat aki fizet egy fotósnak hogy photoshoppal kamu nyaralási fotókat csináljon neki (család a tengerparton család a szálloda előtt család a reptéren stb). És teljes kamu sztorit sző mögé hogy hol volt és mit csinált. Még képes valami ottaninak tűnő ajándéktárgyat is szerezni a neten.
Miközben a valóság: nem jut el még Bivalybasznádra se.
Volt olyan hogy összefutottam vele itthon miközben az fb szerint épp Egyiptomban strandolt.
2015. júl. 20. 17:52
11/14 anonim válasza:
Látszik, hogy nincs semmi életed, túl sok időd jut a baromságokra.
12/14 anonim válasza:
Szerintem neki élmény a fotók nézegetése, kitalálása, megcsináltatása, talán bele is tudja élni magát abba, hogy milyen lett volna, ha ott van és ettől jól érzi magát és tök jól szórakozik. Talán még rajtad is tök jól szórakozik, hogy ezen dühöngsz. :) Már csak arra kéne rájönni, hogy te miért érzed ennyire rosszul magadat?
13/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy miért a kérdezőt támadjátok?
14/14 A kérdező kommentje:
Talán még rajtad is tök jól szórakozik
HIdd el nekem most garantáltan nem szórakozik jól!
Lehet hogy eddig szórakozott de mióta az fb-n kiderült a kamu és az összes ismerőse vagy elküldte az anyjába vagy szóba se áll vele és törölte az ismerősei közül-nos, garantáltan nem jól szórakozik.
2015. júl. 23. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!