Mi a vélemény egy olyan emberről aki kamu nyaralási fotóival árasztja egy az fb-t és meséli a kamu sztorikat miközben Mucsaröcsögére se jut el?
Mit szóltok ehhez? Ismerek olyat aki fizet egy fotósnak hogy photoshoppal kamu nyaralási fotókat csináljon neki (család a tengerparton család a szálloda előtt család a reptéren stb). És teljes kamu sztorit sző mögé hogy hol volt és mit csinált. Még képes valami ottaninak tűnő ajándéktárgyat is szerezni a neten.
Miközben a valóság: nem jut el még Bivalybasznádra se.
Volt olyan hogy összefutottam vele itthon miközben az fb szerint épp Egyiptomban strandolt.
Letojni? Dehogy. Sokkal jobbat tettem: lekaptam dátumbélyegzővel a tecsó parkolóban miközben az fb szerint épp külföldön volt, és a fotót megosztottam az összes ismerősével.
Voltak is ám kérdések hozzá.
Annyira irigy vagy :
Ja és nem értem: irigy vagyok? Mire? A kamu fotókra? A kitalált történetekre? Mert ha valós utazás lenne arra irigy lennék, de egy kamu fotóra ahogy a Niagara előtt állok-hát ilyet én is össze tudok kamuzni magamnak egy képszerkesztővel-de minek?
Ja és még egy dolog!
Mi van ha a NAV nézi az oldalt és egyszer vagyonosodási vizsgálat lesz (volt már ilyen ám!) és megkérdi:a papíron minimálbéres fizujából hogy tud elutazni egy évebn X alkalommal luxus helyekre? És akkor aztán ki hiszi majd el (mert a nav nem az biztos) hogy hát kamu az egész és csak a rokoknok ismerősök előtt akartam primitív módon villantani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!