Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek kevésbé buta?

Hogyan legyek kevésbé buta?

Figyelt kérdés

Mindenki szerint, még a saját barátaim szerint is nagyon buta vagyok...És itt első sorban nem lexikális tudásra gondolok, hanem arra, hogy nem gondolkozok valami logikusan. Nem vagyok egy csomó olyan dologgal tisztába, ami másoknak tök egyértelmű. Utálom, hogy még a barátnőim is, ha valamit elnézek pl. , egyből azt mondják, hogy "Jajj, tőled úgyse vártunk volna mást ^^ " Vagy hogy ha valaki kíváncsi mások véleményére valamivel kapcsolatban, mindenkit megkérdez rajtam kívül, vagy ha véletlenül engem is megkérdez, utána kb figyelembe se veszi az én mondandómat...

Van valakinek valami ötlete, hogy fejleszthetném magam? Azon kívül, amit az ilyen kérdésekre általában írni szoktak, hogy olvassak sokat.

2015. júl. 18. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Beszélj kevesebbet.
2015. júl. 18. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Még akár kuglófember is lehetsz.
2015. júl. 18. 23:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat lécci.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Előszőr is, miért hagyod, hogy lebutázzanak?
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok visszavágni másoknak, mert mindig rájövök, nincs is miért, mert tényleg hülye vagyok..
2015. júl. 18. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
mondasz példákat hogy miben vagy "buta"?És hány éves vagy?
2015. júl. 18. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Basszus, ne nézd már le magadat csak mert mások hülyének néznek. És szerezz egy kis önbizalmat. Egyébként szerintem kezdj el könyveket olvasni. :)
2015. júl. 18. 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha zavar, hogy nincs véleményed dolgokról (btw ettől még nem vagy buta), akkor alkoss. Ha 15-16 körül vagy, akkor még inkább befogadsz ingereket, mint kiértékeled azokat, tehát lehet nem igazán tudod, hogy mi lehetne a véleményed adott dologról. Ilyenkor segít, ha beszélgetsz valakivel, aki hajlandó kifejteni az övét és ez téged is sarkall a gondolkodásra. Viszont az biztos, hogy ezt a jelenlegi barátnőidtől nem fogod megkapni, szerintem eleve ez a közeg megköt téged abban, hogy érdemben változtatni tudj ezen.
2015. júl. 19. 00:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

17 éves vagyok egyébként. És úgy nem gondolkodok logikusan, hogy pl. egyrészt amit írt az egyik válaszoló is, nincs semmiről se kb véleményem. Valaki mond nekem valamit, én meg csak így mondom, hogy az jó, aha, okés. Egyszerűen nem tudok mit hozzáfűzni a dolgokhoz. Vagy ha tudnék is mit, inkább nem is mondom, mert ha megmondom a véleményem, mindig belekötnek.

Vagy mondjuk ilyen hétköznapi helyzetekben is hülyeségeket csinálok, pl. amikor valamiért el kell mennem több helyre is egy nap, ahelyett, hogy logikusan elmennék először mondjuk a legközelebbi helyre, aztán a következő legközelebbibe, inkább megyek össze-vissza és egy nap többször is megteszem ugyanazokat az utakat. Szóval ilyesmik..Most több minden nem jut eszembe :/

2015. júl. 19. 01:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idős vagyok és sok mindenben én is így vagyok,
2015. júl. 19. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!