Hogyan legyek kevésbé buta?
Mindenki szerint, még a saját barátaim szerint is nagyon buta vagyok...És itt első sorban nem lexikális tudásra gondolok, hanem arra, hogy nem gondolkozok valami logikusan. Nem vagyok egy csomó olyan dologgal tisztába, ami másoknak tök egyértelmű. Utálom, hogy még a barátnőim is, ha valamit elnézek pl. , egyből azt mondják, hogy "Jajj, tőled úgyse vártunk volna mást ^^ " Vagy hogy ha valaki kíváncsi mások véleményére valamivel kapcsolatban, mindenkit megkérdez rajtam kívül, vagy ha véletlenül engem is megkérdez, utána kb figyelembe se veszi az én mondandómat...
Van valakinek valami ötlete, hogy fejleszthetném magam? Azon kívül, amit az ilyen kérdésekre általában írni szoktak, hogy olvassak sokat.
Köszönöm a válaszokat :)
17 éves vagyok egyébként. És úgy nem gondolkodok logikusan, hogy pl. egyrészt amit írt az egyik válaszoló is, nincs semmiről se kb véleményem. Valaki mond nekem valamit, én meg csak így mondom, hogy az jó, aha, okés. Egyszerűen nem tudok mit hozzáfűzni a dolgokhoz. Vagy ha tudnék is mit, inkább nem is mondom, mert ha megmondom a véleményem, mindig belekötnek.
Vagy mondjuk ilyen hétköznapi helyzetekben is hülyeségeket csinálok, pl. amikor valamiért el kell mennem több helyre is egy nap, ahelyett, hogy logikusan elmennék először mondjuk a legközelebbi helyre, aztán a következő legközelebbibe, inkább megyek össze-vissza és egy nap többször is megteszem ugyanazokat az utakat. Szóval ilyesmik..Most több minden nem jut eszembe :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!