Ti mit gondoltok, hogy a fogyatékos gyermekeknek meg kellene születniük, vagy sem?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 13:42
11/16 A kérdező kommentje:
de hogy tudja elmagyarázni, hogy nem akar élni és, hogy szenvedés az egész élete?
2015. júl. 16. 14:46
12/16 anonim válasza:
11: Ha nem tud beszélni, akkor már nehezebb eldönteni, de én akkor is hagynám megszületni.
13/16 anonim válasza:
szerintem meg sem kellene szuletniuk. ha elore kimutathato egy ilyen rendellenesseg, akkor szerintem jobb elvetetni.
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha szerinted egy autistának nincsenek érzelmei, akkor súlyosan tévedsz. Vannak, csak nehezen, vagy sehogy(általában káromkodással a frusztrációt)tudják csak kifejezni. NA, meg dürohamokkal. Saját tapasztalat, mert magam a-típusú autista vagyok, és négy órában dolgozom(na nem mintha ezt nagyon agyonhorálják, ezért is lakom még mindíg odahaza a szüleimel.) A LÉNYEG: minekünk és a többi sérültnek is vannak érzelmeik, csak nem tudjuk hogyan is bírkózzunk meg velük. MAjd megtudod, ha több időt töltesz az autik és a többi sérült között. Egyébként a társadalom azért lát minket olyannak, mert fingjuk sincsen semmiről, csak arról amit a kormány összehord. NE a magyar sérültek iránti rasszista nézőpontját vedd mintául, hanem a külföldiek közül a pozitívat.
16/16 anonim válasza:
Szia! Én autista vagyok! vannak érzelmein de azt nem mutatom ki és nem lehet leolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!