Mi lenne a véleményetek egy ilyen lányról?
Arra lennék kíváncsi, hogy mi lenne a véleményetek egy olyan lányról, aki 16 éves és órákig tudna beszélni a II. Világháborúról; szószerint rajong mindenért, ami a katonasághoz köthető - gondolok itt az egyenruhákra, fegyverekre, járművekre, kitüntetésekre stb. Kislány kora óta azaz álma, hogy egyszer hozzá megy egy katonához.
Szerintetek ez mennyire taszító, - ti mit gondolnátok róla?
( Kérlek kíméljetek trollkodástól, értelmes, normális válaszokat szeretnék, és előre is köszönöm őket:) )
Szerintem nem taszító, én jópofának tartanám :D Különleges tulajdonság, nem baj ha egyedi vagy.
17/F
En egy ugyan olyan hobbinak tartanam mintha pl.: modelleznel. Ha szereted csinald es ne hallgass a hulyekre. Te lany létedre szereted a történelmet es a világháborút, ez ugyan olyan szokatlan mint én fiú létemre gobelinezek.
Ebben semmi taszító nincs, talan picit szokatlan, de semmi tobb.
A pecifistaknak mondom akik alszenten a háborút utaljak, de közben az ilyen harcoktol függnek: Az emberiség tortenelmeben meg nem volt 1 tetves ev amikor az egesz foldon beke lett volna. Az emberiségnek a vérében van az egymas irtása. De a folyamatosan növekvő lélekszám miatt a harcok szükségesek. Gondoljatok csak arra: Ha nem lettek volna háborúk akkor ti sem tartanatok itt. Nem ezen a helyen elnetek (ha lenne meg Magyarország), nem elvezhetnetek a kor technikai vívmányait (a háborúk elősegítik a technologiak fejlődését).
Nem kívánom a háborút, nem istenitem, nem varom, de elfogadom a létezését. Ha itt is kitorne egy ujabb, akkor mindent megtennék a túlélésért, de ha belehalnek akkor meg Ennyi. Sokat nem vesztett a fold.
Miert lenne undorító ismerni es szeretni a tortenelmet?
Sziasztok!:)
Hát, köszönöm szépen a válaszokat!Mindegyiket!:)
Persze gondoltam, hogy azért kapok negatívat is, - igaz, rosszabbakra számítottam:D - de hát én kértem.:) Bár azt megjegyezném, én nem úgy gondolom, hogy legyen minnél több háború, ó dehogy. De a katonaság is egy munka... A fegyverekről meg csak annyit, hogy ha fiú lennék nem szólnának meg érte, de így persze ez "természetes".:D
Szóval, tényleg nagyon köszönöm a válaszokat!:) További szép napot nektek:)
40%os
Mert te voltal mar katona, hogy ilyen sok mindent tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!